View Full Version : goosan is alive
Speedy Gonzales
Dec 18, 2006, 07:14
Ов кара клип сарки?
Карочи аммен ор лсум ем "Арамы гнац" ергы. Са петке визулалацви. Наброски - Бронскум негра ергум ес ергы. байц нормал хагнвац пти лини, сев сарошка, сев шлвар. Машинков прабор бацац. Хамест. де ет хеч кчаренк.
"Ет вор парум ес дзернерт тнгац, у морацелес анецкт твац, хиши вор инкна кез урахацнум, ира ергери шнчов ес апрум!" - горца.
У карочи петка капел ес амен инчы хайоц норагуйн патмутян хет. Типа фони вра карабах комитена анцнум, хето ванон, хето наири унаняны , ен кгб и капут автобузов вор танум ен иран. вопшем мткеры кан. ов когни?
Тень Стервы...
Dec 18, 2006, 07:18
ен Ю2 н ми клип уни е... вор асума "нерох ахперс" иск етевиц пожарникнер@ стрип ен парум... хето пучикнери вра я грац "нерох ахперс", ну и другие современные штучки...
тенц ес узум Спиди джан?
Speedy Gonzales
Dec 18, 2006, 07:24
Ееееееее циник банер ми аса. Ес узум ем вор 2paci хишатакин клипнериц ваты члинен мер клипнеры. Ен ова вор ира клипы мериниц лавы лини. Просто рэпы вор сев марду ерга - лав клини енц севы ерги, байц хай аргох, огов ХАЙ
Speedy Gonzales
Dec 18, 2006, 07:25
мер шенкум кар ми хат Гевор дзя. Азгануны часем. Ай инкы тхтов первый совецкий негр ер. байц тынеры цахын гнацин. ереви мерац клини.
мер шенкум кар ми хат Гевор дзя. Азгануны часем. Ай инкы тхтов первый совецкий негр ерAbaj - sax klini, erevi amerikaya gnatsel, k svaim..
Aslanyanin kareliya dimel, va pervyx inq@ haya, va ftaryx inq@ marten Yorgansi klipna hanel shat hajox - en mer ltji mot.
Arth-Gwyr
Dec 18, 2006, 09:28
En HAYQi meji negrin kareli er zadeystvovat' anel
En HAYQi meji negrin kareli er zadeystvovat' anel
Hrantikin ? chishta!!
Sax hech zgaceleq hayastanum inch antikvar bana haytnvum anun@ hrantiken dnum , nger@ hrantik, pix@ hrantik...
вонц ахпер? ба ет дзер бронкс техеры ми хат пожар тывац бошка ел чи ылелу?
ахпер лав, узум ек хайкакан, ет бошки вра карелия хайкакан таразик хагцнел (гази балоннери вра ен вор хагцнум ен), орнаментнеров банеров, байц ет бошкен пыти ылни ай ахпер, инч негыр, вор чмрси у чузена ми хат зибли бошка пожар та, у такана.
Негры пти крвац тха лни Харабахум, мини вра тракац воты ампутайця арац у екац хет Хайастан, узелов ми дзеви кянкы дасавори байц инвалидутян тошакиц ен ян бан чи кпнум, типа:
Ев айспес тхур отар аперум
Негр тха ем, горц ем ес пнтрум
Стеи хайеры индз чен хасканум
Кянкс анцнум е анцнум
Ченджис чем теснум
/У сте тупакна мтнум резки.../
I see no changes wake up in the morning and I ask myself
is life worth living should I blast myself?
I'm tired of bein' poor & even worse I'm black
my stomach hurts so I'm lookin' for a purse to snatch
Cops give a damn about a negro
pull the trigger kill a nigga he's a hero
Give the crack to the kids who the hell cares
one less hungry mouth on the welfare
First ship 'em dope & let 'em deal to brothers
give 'em guns step back watch 'em kill each other
It's time to fight back that's what Huey said
2 shots in the dark now Huey's dead
итакдали...
Karelia aranc et dzevakan baneri, qyasar Kilikia pivai boshka vegalel
че ахпер, ет ку асацнеры инч вор непонятни ен..
esi taza true boshkekica, karelia klipum oktagorcac
http://www.barrel-barbecue.co.uk/deluxe-black-barrel-barbecue.jpg
ахпер ду хеч режистыр чес байц, даже художник по костюмам чес, ес херррррис нью ейдж манхалы ичь херррррис тыру бошка?
tazekica, ste hly chi hasel
ахеп ба джпер чи линелу ? ахпе карелия сенц креатифф анел:
бошки дем@ сарац ергума мер ахперы, у хето бошкен дарнума гжакан джип мечнел ми вахт цицик у тутуз (цанкалия ахджикнри) у сксума PIMP-утюн@!!! дц дц ай тейк ю то де кандишоп
гьяджь ылем, те ес ку цуц тывац new age, glamour манхалы, чишьт элитар-вип бошькая
Arth-Gwyr
Dec 18, 2006, 18:33
axpe, senc chi @li
ashkis arden moracel eq inch temayova klipy nkarahanvum
ARAMI PAYCARR HOGU VARR HISHATAKIN pti nvirvac @li, jog@meq?! el ish mi boshka, ish mi pimputyun? et arden srbapxcutyun klner
axper ba uzuma negr ngari, ish negr klipum aranc boshki? en el BRONKSUM!!!
osvistayut je, blya! obzivat' nachnut bednogo, tipa "Beliy, Beliy!!!"
chgidem xi baits eselem mtatzum vor pivi boshka chpti lini
indz tvuma vor achqeri hatvatz@ pti transparent foni vra lini.
che, ste mtqi trichqa petq
E ha tox Bronskum chlni - Min@skum @lni
indz amen depqum tvuma vor boshki mament@ titizutyuna
isk ete radioaktiv logoyov boshka ylni? en txur, otxodneri boshkeqic
Arth-Gwyr
Dec 18, 2006, 18:44
tipa "Beliy, Beliy!!!"
vanillaface
bayc! eti ho hasarak neg@r chi @li, eti HAY neg@ra @lnelu... isk hayin niggernery xerr@t kuten te karan ban asen
of aman chgidem eh..
duq haskanumeq vor artisti hoqepes auran petqe stananq?!!!
de axper ekekq mec siftak zrove dnenq jeepi tex@ bayc zhesht pti lini axper 67 tugrik
Arth-Gwyr
Dec 18, 2006, 18:54
ba tra h@mar em as@m eli, vor es klishenery ste kirareli chen parzapes... namanavand vor iranq lriv urish operaic en
inch hogi aranc mashna axper ?
Arth-Gwyr
Dec 18, 2006, 18:55
ete avto pti @li, apa dorjharic chishty chka indz tv@ma
axper sivtak 06 eri mej aveli shten iran lsum ... dorjarner@ axper negrakan en lsum en surb mament@ menak 06 eri meja mnacel
Arth-Gwyr
Dec 18, 2006, 19:02
aysinqn et el es chisht asum
vovshm chgitem axperner, etqan hesht chi et amen inchy
prost@ chei uzi hertakan ankap klip darnar eli, lav k@lner nayoghy xosqi mi angamic @zgar eli mi hat imast@.. @senq mesij@ @lner eli mej@
che axper, cheq jogum, et dzer glamurni kayferi siktir areq.
kap chuni. yete NEGR ka gone 1 milivayrkyan klipi mej, uremn gone mi 4-5 angam pti varvox boshka ylni, aranc dra dzev chi! et negry vonc uzuma ylni, hay, uzbek, avanci, kottevuarci, kap chuni, cankacac gaxaparapes (daje) negri het PYTI (!!!!!!!!!!!!!!) ylni varvox boshka, en vor cuc ta eli, vor et negry, vorri kyanqova abrym, enqan vorri, vor chi karym yski mi hat dishovi BAXI dni tuny, u daje myus komic el et boshken podcherkivat a anum, vor et negry quchin nvirvac txaya, to yest' inqy trincipski karar mi hat tulup, vric el 4 hat shinel haqer, u parer qner tuny, bayc che axperner jan, XUY TAM, inqy ishnuma qucha, u mi hat jangotac boshka ya varum (mechy liqy magdolandsi paketik), taqanuma koxy, en myus ira yngern el (eli negr), vor tenuma es ira yngery quchen myrsuma menak, magy vegaluma tynic, u ishnuma eli qucha, magy miacnuma, u iranq 2 ov 2PAC lselov et boshki koxy taqnum en.
axper es pahery pyti jogncvcvcver, es boshki xory momendy, isk duq asum eq niva axper.
axpe Robi Vilyamsi formula adin klip@ chenk e hanum !!!
axper chemmanum et dzer vilyamz, milyamz.
ay Artur axpery chisht asec, pti MESSAGE ylni et klipi mej axperner jan. ay et boshken ira mej SOCIALAKAN MESSAGE a nerarum.
che axper, cheq jogum, et dzer glamurni kayferi siktir areq.
kap chuni. yete NEGR ka gone 1 milivayrkyan klipi mej, uremn gone mi 4-5 angam pti varvox boshka ylni, aranc dra dzev chi! et negry vonc uzuma ylni, hay, uzbek, avanci, kottevuarci, kap chuni, cankacac gaxaparapes (daje) negri het PYTI (!!!!!!!!!!!!!!) ylni varvox boshka, en vor cuc ta eli, vor et negry, vorri kyanqova abrym, enqan vorri, vor chi karym yski mi hat dishovi BAXI dni tuny, u daje myus komic el et boshken podcherkivat a anum, vor et negry quchin nvirvac txaya, to yest' inqy trincipski kata mi hat tulup, vric el 4 hat shinel haqni, u parki qni tuny, bayc che axperner jan, XUY TAM, inqy ishnuma qucha, u mi hat jangotax boshka ya varum, taqanuma koxy, en myus ira yngern el (eli negr), vor tenuma es ira yngery quchen myrsuma menak, magy vegaluma tynic, u ishnuma eli qucha, magy miacnuma, u iranq 2 ov 2PAC lselov et boshki koxy taqnum en.printsipni indz es kampazitsiyan dura galis, baits ekeq vren ch@sheshtvenq, xosqi eli sax qo asatzov lini:
Negrer, qucha, mag, ban-man, mrsumen u prosta mimament irants hetevits erku hat txa hin haikakan shorerov et boshken brnatz antsnen.
Asumem en bertapar@ mihat ispalnyat chli?
ay esi dzec ape. concept. Fellini nax. bayc boshkic pti kam nran poch ereva varvox kam el dzgan poch, vor varvarnery jogen, vor armyanski a.
chee axper incheq asum yaaa, negr u boshka vor @lni axper ba mer losanzhelosi hayer@ axper? iranc masin mtaceleq axper... hto de axper picca picaa, u ashotik jan bombombom ergernel hashvi areq mi moraceq axper !!!
axper indz tvuma kareliya covi apin mihat eg vazacnel hetevicel axper chisht txen 06-ov ... zakat more 06 ... i deffka na beregu kudato bezhit...
Arth-Gwyr
Dec 18, 2006, 19:18
axpe bayc mes@jy chpti negrakan bnuyt kri, jogum es
xosqi du qez patkeracnum es Aram@ ergi inch vor angaghapar jag bomzh niggeri hogevichaki masin?
es chem patkeracnum.... dazhe ete erger, et erg@ klner nra masin vor ete niggery hay @lner, inqy cher eta eshesh boshki koghy taqanar, vortev eti hayin vayel ban chi, axpers
u es mer klipum ay henc @tenc mi hat neg@r pti @lni, vor@ gaghaparapaes hasunacel a aynqan vor lenlmposh jin@s poxaren hagnum a sev sh@lvar, sev saroshka, koshiknery misht maqur a, siftak zroveca qshum, arraqich a ashxatum, cnoghnerin ognum a, nshanac uni, mi xosqov mard a darre, u et amen inchy i shnorhiv mecn gusan Arami ergeri
ay esi dzec ape. concept. Fellini nax. bayc boshkic pti kam nran poch ereva varvox kam el dzgan poch, vor varvarnery jogen, vor armyanski a.eti maqur lutzvox momenta, xosqi kareliya boshki vren Momiki hin haikakan kirarakan arnamentner anel
Artur axper chisht banera asum
axpe bayc mes@jy chpti negrakan bnuyt kri, jogum es
xosqi du qez patkeracnum es Aram@ ergi inch vor angaghapar jag bomzh niggeri hogevichaki masin?
es chem patkeracnum.... dazhe ete erger, et erg@ klner nra masin vor ete niggery hay @lner, inqy cher eta eshesh boshki koghy taqanar, vortev eti hayin vayel ban chi, axpers
u es mer klipum ay henc @tenc mi hat neg@r pti @lni, vor@ gaghaparapaes hasunacel a aynqan vor lenlmposh jin@s poxaren hagnum a sev sh@lvar, sev saroshka, koshiknery misht maqur a, siftak zroveca qshum, arraqich a ashxatum, cnoghnerin ognum a, nshanac uni, mi xosqov mard a darre, u et amen inchy i shnorhiv mecn gusan Arami ergerishat mitavur ban asir baits gites..
de uremn tox et evolyutsiyai protses@ klipi @ntatsqum texi unena !!! tipa hai gaxaparain arev@ lusavoruma irants sev hoqe-gaxaparain eyutyun@ u iranq klipi verchum xachen qachum 2pac-i grafitii vren u Arami patkernen haverzhatsnum.
Arth-Gwyr
Dec 18, 2006, 19:24
ay et lriv urish! ay! havaneci!
axper ba negrin voncenq spitak sargelu ?
itogy tam, senc dzuma?
urems es negry kalbastov kam katle-ov buterbrod kishkveluc a @lum jangot varvox boshki demy, 2pac lselov, inchqan hay koxov ancnoxa lnum sra vra kurajit lnelov kaifavat en lnum, esi de mejy vata zgum ira bomjakan eutyuny iran ela zzveli bayc duxov tul chuvaka - der voshmi changes chi kara ani @st 2paci. u @te mi dobri hay chuvaka galm asm a "ape es inch es dre zrcnum, Aram Asatryan tam dir, uje zahles gnac es repic". Negry vor haygagam lsac chkar asec hla lsem mi hat. Drec u iran besant dzec, inqy ira mej sksuma jogel vor 2paci panyatkeqi patcharova inch vor tex et astichani hasel u brnum a sax 2paci albomnery gcuma boshki mej, varum. Heto vor haykakana dnum sax txeqy galis motenum en, asum en "ape, inchov karanq ognenq" des/den karochi cherez-cherez gorca charum avtomoykum mi te tuna vardzum ejanov Shengavitum mijev vor normal gorc u tun chari, u el 2pac chi lsum.
axpe che eli - net
boski mament@ arden voroshvatza - petq chi vren toshkvel..
eti zut en payova @te vor Oremegzi xatrits chansnenq
himnakan teman hogepes harstatsman pahna - voch avel, vochel pakas.
Speedy Gonzales
Dec 19, 2006, 07:32
cause me black
you hate me cause i'm black
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.