PDA

View Full Version : Канадцы, давайте знакомится!

Karapet
Jul 18, 2008, 15:11
Я так понимаю, на форуме есть ещё люди, собирающиеся в Канаду. Как насчет встретиться в реале, познакомится, пообщаться?

Мне здесь (в Ереване) жить осталось совсем немного (уезжаю в первой половине сентября), я буду доступен где-то с 10-12 августа.

Предварительно могу предложить дату встречи - 16 или 17 августа. Место - можем в центре в кафешке какой-нить посидеть.

Жду отзывов :)

Wedge
Jul 18, 2008, 16:50
Я так понимаю, на форуме есть ещё люди, собирающиеся в Канаду. Как насчет встретиться в реале, познакомится, пообщаться?

Мне здесь (в Ереване) жить осталось совсем немного (уезжаю в первой половине сентября), я буду доступен где-то с 10-12 августа.

Предварительно могу предложить дату встречи - 16 или 17 августа. Место - можем в центре в кафешке какой-нить посидеть.

Жду отзывов :)

Ты еще не уехал, а похоже, уже начинается ностальгия ...

Karapet
Jul 18, 2008, 17:15
Нет, ностальгией и не пахнет, просто познакомится хочется. Плиз, без оффтопов, хочется просто с "канадским" народом пересечься.

Երեխա
Jul 18, 2008, 21:17
axper yes el kardaci kanadci mtaceci henc kanadaciqi masina xosq, parzvec en mardkanc masina ov shutov galuya kanada :)

Anouk
Jul 19, 2008, 00:16
Хм... "канадский" народ это тот, который собирается или уже?;)

ну, по любому, я в Оттаве.

Милости просим:agree:

Karapet
Jul 20, 2008, 09:07
Я в Ереване, в сентябре собираюсь в Торонто :) Анук, оч. приятно познакомится, может получится увидется на канадской земле.

Ереха, я знаю, что ты в Канаде, а где конкретно?

А есть есчо уезжающие кроме меня и Арама?

Karapet
Jul 20, 2008, 09:08
Ереха, а я подсознательно заголовок темы правильно выбрал. Притягивает, как тех, кто "здесь", так и тех, кто "там" :)

Երեխա
Jul 20, 2008, 12:23
lriv chotkiya. Torontoum enq :) 5 oric texapoxvum enq GTA(Greater Toronto Area) mek ayl qaxaq Vaughan(aveli chisht ira yentataxamas Woodbridge), bayc de Toronto um enq ashxatum gnal gal ha el ka :)

Karapet
Jul 20, 2008, 12:39
Ura! Lava, lava, karelia irar het weekendner anckacnel... De henc hasnem, dzen ktam, poznakomimsya :)

AvDav
Jul 20, 2008, 13:06
mi qich kisaofftop, erek norutyunnerov varchapet@ handpel er spyurqi eritasardutyan@, mi fransiahay asum er te "ha, drakan sharjer kan des den, bayc chgites inchi vor nor Hayastancu heta canotanum xosakcutyun@ kama te akama bervuma nran te "axpers, indz viza uxxarki gam dzer mot mnam"... " varchapetn el inch asi lav lni? "de eritasardutyun@ siruma shrjagayel, uzuma ashxarh tesnel, karoxa fransiacin cher uzi?" iranc hamar erevi kyanq@ enqan qaxcra vor et harci bun eutyun@ chhaskacav kam chhaskanalu tvec... karevory iranq lav lnen :)

Karapet
Jul 20, 2008, 14:16
оффтоп принимается, спасибо за информацию, но лучше данный вопрос обсуждать в других топиках про иммиграцию.

Երեխա
Jul 20, 2008, 15:18
normala aper kgas gri ktesnvenq :)
mard murd aveli motikic gites stex? gotes vor taxamasum tun varcel ban man ?

Floyd
Jul 20, 2008, 15:44
tgherq jan, vor handipeluc lineq indz el xabar areq, yes Waterloo-um em, mi erku jam Greyhound-ov.

acid
Jul 20, 2008, 15:57
ми кани вахт хето есел кмианам, надеюсь :)

Երեխա
Jul 20, 2008, 16:01
uxay !

vor handipelu linenq anpayman shuxur kanenq mi hat ste !

ksarg
Jul 20, 2008, 16:48
GTA, Ottawa..... MONTREAL! вот где жизнь кипит! : ) (перефраз. Ноги, крылья.... ХВОСТ!)
милости просим - шашлик-машлик обещаю, Анук пускай свои знаменитые (я еще не пробовал) хачапури притаранет, а Торонтовцы..... de mi ban kmtaceq eli : )
Acid... звучит реально угрожающе.....

acid
Jul 20, 2008, 17:54

боишься? не бойся, я не всегда злой.

SysAd
Jul 20, 2008, 18:05

Кстати мне тоже было бы интересно пообщаться с теми, кто собирается уезжать, самому хочется отсюда свалить, но не знаю с чего начать, если будете собираться, мне в личку тоже скиньте плз.

Floyd
Jul 20, 2008, 19:51
GTA, Ottawa..... MONTREAL! вот где жизнь кипит! : )

Не сыпь ты мне соль на раны, ай мард...

Ватерлоо, прекрасный город (лезус чи фрум эт баре асем) полный жизни и радости! Особенно если найти обший язык с гусями/утками/и т.д :cry:

Anouk
Jul 21, 2008, 01:35
GTA, Ottawa..... MONTREAL! вот где жизнь кипит! : ) (перефраз. Ноги, крылья.... ХВОСТ!)
милости просим - шашлик-машлик обещаю, Анук пускай свои знаменитые (я еще не пробовал) хачапури притаранет, а Торонтовцы..... de mi ban kmtaceq eli : )

neee, s menya moya znamenitaya tolma! (nu i khachapuruki privezu, tak iu byt':)))) :D

Karapet
Jul 21, 2008, 03:34
Es verje darcreciq kanadacineri thread eli :) Vot priedu... i tut je soberu vsex :)

Из армении, насколько я понимаю, пока есть только Acid и SysAd. Я уезжаю на пару недель. Вернусь - организую встречу. Havaqveq joxovurd...

ksarg
Jul 21, 2008, 14:11
...найти обший язык с гусями/утками/и т.д
he he he : )))) privikay, Kanada mlin.......

ksarg
Jul 21, 2008, 14:18
s menya moya znamenitaya tolma!
yaaa! et du tolmai masin ban cheir asel, kogda mi sobiralis v ottawu...... manila toka pirajkami! : ))))

Karapet
Aug 1, 2008, 20:31
Ну что, по-ходу никого нету? :)

Երեխա
Aug 1, 2008, 20:37
ape shat kan shaaat kgas ktenas uxxaki es forumi masin kursi chen :)

ksarg
Aug 2, 2008, 12:45
ape shat kan shaaat kgas ktenas uxxaki es forumi masin kursi chen
lol et vor asum es shat en, hetaqrqira, toronto hayastanci shat kan te axparner?

Երեխա
Aug 2, 2008, 18:39
aper hayastanci :) axparner axparner en hayastanciq hayastanciner

Speedy Gonzales
Aug 5, 2008, 04:32
америка гнацек. Торонто не резиновый

Hrach_Techie
Aug 5, 2008, 06:03
Кленовые листья

Երեխա
Aug 5, 2008, 13:12
ape sax suta chka ste ed caric. reklama urcrac puchik. :D :D

Anouk
Aug 5, 2008, 14:49
yaaa! et du tolmai masin ban cheir asel, kogda mi sobiralis v ottawu...... manila toka pirajkami! : ))))

Dyk ne vse zhe srazu vystavlyat' napokaz :clown:

A tolma u menya otmennaya, ugums :)

Anouk
Aug 5, 2008, 14:50
ape sax suta chka ste ed caric. reklama urcrac puchik. :D :D

:confused: Երեխա-jan, es inch es asum!!!!

Ba vor' es tsarits chka, ba el inch ka???? :D

Երեխա
Aug 5, 2008, 15:25
katak er Anouk jan katak :D

en or nkernerov gnacel einq Sevan (Lake Simcoe) mek el mer ngerneric meki kin sksec dzgohel te esqan zamanaka Kanadaya(4 tari) δερ txku car chi tesel :D
qandvel einq :D :D
axr txku cari tak er henc nstac :D

ksarg
Aug 6, 2008, 00:21
chistn asac es caric zzveci arden - amen ashun terevner@ havaqel tan demic - nakazanie! Dranic heto dzyun@...... garunnel et anter qaqer@ (sorry) vor careric tapvumen. koroche, erb vor rent-ov einq aprum - life seemed wunderful, erb vor tannes aprum - shat ban a dem galis........ dzyun asi, hisheci inch dzyunot tari er es tari.....

Floyd
Aug 6, 2008, 03:17
dzyun asi, hisheci inch dzyunot tari er es tari.....

mama mia... vor chem hishum po poyas dzneri mej v sobeys v shtorm... :yikes:

Երեխա
Aug 6, 2008, 12:34
besant er dzmer, asum en 10 taruc avel senc dzmer cher exe :(

ksarg
Aug 6, 2008, 15:02
sirun er es dzmer - osobenno na 8 mart@
bayc de siruna - ete qez petq chi durs gal, gorci gnal, xanut....... a to gresti etot sneg nado zdorovye imet. Chnayac, erevi haves klini erb vor txes mecana ; )) budet komu poruchit : )

Երեխա
Aug 6, 2008, 15:19
bacuma bayc . DZMER - MARTI 8
tenanq es dzmer el yes pti dzun maqrem, chnayac ims qicha 2 mashni champaya ndhamen :) ngerojins 10 mashniya mernuma xexch txen :)

ksarg
Aug 6, 2008, 17:57
bayc de ste dzmer@ oficial minchev marti 22-na! :)

Երեխա
Aug 6, 2008, 19:38
ha henc eda bacum eli ape :D

Karapet
Aug 7, 2008, 07:41
Hesa ganq taqacnenq exanaknere :)

Երեխա
Aug 7, 2008, 12:49
tenanq tenanq. vat sezon cheq gali ape. minchev es yan en yan potorikner ksksven :)

ksarg
Aug 7, 2008, 16:32
minchev es yan en yan potorikner ksksven
loool menq potorik chunenq ste montreal-um!
Toronto - nenc qamineren mek mek linum....

Երեխա
Aug 8, 2008, 17:03
qami che ape mexm hovik :)

acid
Aug 8, 2008, 17:57
В 30 лет перебраться в Канаду резонно?

ksarg
Aug 8, 2008, 18:03
В 30 лет перебраться в Канаду резонно?
off topic......

Երեխա
Aug 8, 2008, 19:14
aper mer ngerneric mard ka 50 tarekana ekel, du 30 ic es xosum. mard shat el lava iran zgum. el chasac ira txeq inchqan lav en zgum :)

ksarg
Aug 8, 2008, 19:30
30 - shat paraves Kanadai hamar ;) he he
Kanadan eritasard aroxch mardkanca uzum, 30 tarekan - ne katit!

Karapet
Aug 10, 2008, 14:14
Acid, мне 28, ща поеду, станет видно.

Кстати, back to the topic: Chhandipenq es shabat Yerevani kentronum mi tegh?

Karapet
Aug 27, 2008, 06:46
Guys, я уезжаю меньше чем через 2 недели. Acid, SysAd, если есть желание встретиться, можно организовать в ближайшее время. Дзен твек (кам эс тредум, кам pm-ов).

bonny
Sep 1, 2008, 18:42
уважаемые канадцы и те, кто собирается в Канаду!!!
поделитесь опытом, пожалуйста. куда можно обращаться, что нужно сделать, чтобы попасть в Канаду. Это раз, и после этого
- как все там сделать- найти работу, жилище. как насчет знания языка. Очень надо, расскажите, а :rolleyes:

Anouk
Sep 5, 2008, 02:11
Уважаемый (ая) bonny, прежде всего Вам надо просмотреть официальный сайт канадской имиграционной службы: Welcome to Citizenship and Immigration Canada (http://www.cic.gc.ca/english/index.asp)

Там Вы найдете много ответов.

Жилье можно найти легко. Для этого существует куча сайтов. Опять же, сделайте поиск по ключевым словам housing, rental, etc. в соответствующих провинциях.

Касательно языка - это как кому. Однако английский выучить придется, хотя бы для того, чтобы набрать баллы.

И наконец работа - тут советы излишни. Если Вы хороший спец в своей области, то флаг Вам в руки - ищите и найдете. У каждого выходит по-разному: одни находят сразу, другие - через год. Но, практически, все что-нибудь да находят.

Удачи

ksarg
Sep 5, 2008, 12:04
Anouk, ti uje vernulas s Londona?

Երեխա
Sep 5, 2008, 14:08
Anouk- tun varcel Torontoum normal taxamaserum edqan el hesht xndir chi havata. Nax shat hachax yete amsi 15 in es galis hajord amsva varcov tun normal taxamaserum arden chka (dzvar te emigrant nenc tex unena mi 2 amis mnalu minchev tun varcel u texapoxvel )

heto yete nuynisk normal taxamaserum varcov tun gtnvuma apa mi 3 tarva RENT i chap pox en uzum cuyc tas vor unes kam mi edqan asxhatavarcov gorc. Bnakanabar emigranti hamar ed anhnar bana, xosqi 2 bedroom normal taxum mi 1200 amsekan tarekan 14-15 hazarc 3 tarin mi 40 hazar minimum.

indz chi tvum emigrantner 40-50 hazar jebner pox en dnum galis en Canada kam el galis en arden 40-50 hazaranoc gorc unen hajord orvanic.

nenc vor senc nrbutyunner kan

iharke kan texer vortex hnaravora aranc es paymanneri amsi 25 in el tun varcel u amsi 1 ic etxapoxvel, bayc indz chi tvum HAYER iranc ed taxerum lav kzgan :)

xorhurd bolor emigrantnerin tan harcin veraberveq chapazanc lurj :)

Anouk
Sep 5, 2008, 22:10
Anouk, ti uje vernulas s Londona?

ksarg-jan, ne-a, ya poka eshe tuda ne ezdila. v sentyabre, v konce.
A vot pered toboi vinovataya ya, ne pozvonila... v vashix krayax nedavno byla na long week-end. reshili poexat' v Quebec-city cherez Montreal... v sled raz obyazatelno pozvonyu, Ok?

Երեխա-jan, immigraciain verabervogh tsankatsats hartcin petq e lurg verabervel:))) voch miain tan vardzi:)
Tsankatsats depqum hamarum em, vor ete naxapes hetaqrqrvel` hnaravor e inchvor mi ban gtnel. Yes, orinaki hamar, Ottawayum minchev angam im aistegh zhamanely (3 amis dranits arag), arden tegh ei gtel. Torontoyum, hamadzain em, khndiry poqr inch ail kerp e drvats. Baits, noren, ete zhamanakin hetaqrqrvel` kareli e normal shared apartment, or house, or something else gtnel.

Gnery? inchpes rusnern en asum, kusayutsya. Mer mot lav taghamasum 1300-its pakas 2-bedroom ais pahov dzhvar e gtnel (sama ishu!). Baits 1000-1200-i sahmannerum kich te shat normal taghamasum kareli e mi ban anel (ete 2-3 hogov tun vardzel). Menq orinak ynkeruhus het 1100-ov einq 2-b vardzum.

Mi khosqov` "budem iskat'" (c) -i tarberakov petq e sharzhvel. Ev tarber saiter nael, tarber forumnerum harc u pordz anel :)

ksarg
Sep 6, 2008, 00:50
Ev tarber saiter nael, tarber forumnerum harc u pordz anel
u amena vat@ ena - vor prosto tak ches kara mi nor ban gtnes (aveli lav variant) u toxnes gnas, kontrakt@ kak obichno na god..... ete shat prispichilo iharke karelia sublet anel, bayc de ova dranov zbaxvum? u @ndhanrapes ardyoq karelia gtnel tenc mard vor vardzi qo vardzac@ arden? Shat erevi djvara....

Anouk, shochtn asac, lava vor ches zangel. S etim Zoom airlines kotorie reshili vrdrug obankrotisa enqan gorc kar es week-endin. Huysov em du London ne Zoomom brala bilet?

Anouk
Sep 6, 2008, 01:08
Anouk, shochtn asac, lava vor ches zangel. S etim Zoom airlines kotorie reshili vrdrug obankrotisa enqan gorc kar es week-endin. Huysov em du London ne Zoomom brala bilet?

:cry::cry::cry: Imenno Zoom-om i brala :cry::cry::cry:
Seichas pytayus' vybit' den'gi i uzhe kupila bilet v London zherez Torotno...

ksarg
Sep 6, 2008, 13:23
Seichas pytayus' vybit' den'gi i uzhe kupila bilet v London zherez Torotno...
esli ne sekret, to kakoy kreditkoy oplachivala: VISA, MC ili Amex? ya prosto rabotayu na RBC Visa i mi vsem vozvrashaem dengi nazad - eto po dogovoru s creditnoy kompaniey napisano: esli ti ne poluchila service oplachenniy creditkoy, ti vprave vernut dengi! A dati kakie poezdki-to?

Anouk
Sep 6, 2008, 14:42
esli ne sekret, to kakoy kreditkoy oplachivala: VISA, MC ili Amex? ya prosto rabotayu na RBC Visa i mi vsem vozvrashaem dengi nazad - eto po dogovoru s creditnoy kompaniey napisano: esli ti ne poluchila service oplachenniy creditkoy, ti vprave vernut dengi! A dati kakie poezdki-to?

VISA...
Oni mne obeshalis' vernut' (u nix takoi zhe dogovor), no tolko posle tak nazyvaemoi pozlednei daty - daty pribytiya. A eto budet 1 october.
Prostonervy potrepalis' s etim Zoomom

Floyd
Sep 6, 2008, 19:42
ete shat prispichilo iharke karelia sublet anel, bayc de ova dranov zbaxvum? u @ndhanrapes ardyoq karelia gtnel tenc mard vor vardzi qo vardzac@ arden? Shat erevi djvara....

de indz tvuma kaxvatca, stegh subletting-e hatkapes usanoghutyan mej shaaat taratcvatc bana, nax shat ejana, heto es co-op sistemayi patcharov liqe mard gnum galisa amen term, nenc vor iranc harmara irance sublet anel... u kstati lav ejana galis, usanoghner kan vor menak subletting-ov e aprum, mi teghic myuse move linelov amen term, inche mi qich dazhana...

Yes u enkers hima 577 each enq talis two bedroom townhouse-i hamar (everything included), baytc lave ena vor heto basement-e kareli a rent anel, itogum amenavigodnii tarberakna galis...

Ban chunem aselu, waterloo-n ur toronto/ottawa/montreal ur, baytc de eli...

ksarg
Sep 6, 2008, 20:12
Ban chunem aselu, waterloo-n ur toronto/ottawa/montreal ur, baytc de eli...
et lav asir : )) lol

Anouk
Sep 16, 2008, 03:00
Ау, там, на Торонтовшине :)

Моя будет мелькать в районе Bay street поблизости Greyhound-a (А ведь как зарекалась!!!!) где-то около 2:30-3:00 дня числа 27 сего месяца, сентября значит. Если есть минутка на ланч выбежать, моя ваша будет рада познакомиться в реале, реально. Угу:agree:
Скиньте в личку инфу для связи:)

Karapet
Sep 29, 2008, 17:49
"Ну вот я и в Хопре"... В Торонто т.е... осваиваемся потихоньку...

Ну, что? "Канадцы, давайте знакомится!" :)

Есть кто в Торонте?

ksarg
Sep 29, 2008, 18:18
Ой, с приездом!!!!!!!!!!! удачи с работой, наверное, это главное.... как будете в Монреале - дайте знать. Надеюсь, не скоро.... просто мы щас в отъезде и будем дома тока в середине ноября :)

ksarg
Sep 29, 2008, 18:30
забыл спросить - в ереване встретились-собрались? или как всегда?