![]() | |
| |||||||
| Home | Register | Blogs | FAQ | Members List | Calendar | Downloads | Arcade | Mark Forums Read |
| Art Искусство |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 |
| a little soap bubble | Центр прогрессивной молодежной деятельности БЕМ с гордостъю объявляет, что с 22 по 24 сентября в Ереване, в клубе «The Club», на Туманяна 40, совместно с Южно-кавказским кинофестивалем мира и прав человека «Я - Человек», состоится фотоконкурс. Представленные на конкурс фотографии должны быть на темы «Права человека», «Индивидуализм», «Решение конфликтов». Каждый участник может отправить максимум 3 фото. Работы, отобранные международным жюри, будут выставлены в течение фестиваля, а в конце будут объявлены призеры. Пожалуйста, отправляйте ваши фотографии (в формате JPEG (72 dpi), файлом размером не больше 200kb), с коротким описанием каждой, а также ваши личные контакты. Если Ваша работа будет отобрана для выставки, с Вами свяжутся по поводу предоставления распечатанного фото. Пожалуйста, имейте ввиду, что возможно нам понадобится доказательство о подлинности работы (RAW файл или негатив/слайд). Все права будут защищены авторами. Работы посылайте до 18ого сентября на anna@bem.am Контактный телефон 010-580576
__________________ Можно лежать на мосту и смотреть, как течет вода. Или бегать, или бродить по болоту в красных сапожках, или же свернуться клубочком и слушать, как дождь стучит по крыше. Быть счастливой очень легко. Туве Янссон |
| | |
| | #2 |
| a little soap bubble | ԲԵՄ ԵԱԳԿ-ն հպարտորեն հայտարարում է, որ սեպտեմբերի 22-24-ը Երևանում` Թումանյան 40 հասցեում գտնվող <<The Club>> ակումբում, համատեղ <<Ես մարդ եմ>> խաղաղության և մարդու իրավունքների հարավկովկասյան կինոփառատոնի հետ, տեղի կունենա լուսանկարչական ցուցահանդես: Ներկայացվող լուսանկարները պետք է իրենց մեջ պարունակեն մարդու իրավունքների, կոնֆլիկտաբանության և ինդիվիդուալիզմի թեմատիկաներ: Յուրաքանչյուր մասնակից կարող է ներկայացնել առավելագույնը 3 լուսանկար: Միջազգային ժյուրին կընտրի ցուցադրվող լուսանկարները և հետագայում նաև հաղթողներին: Խնդրում ենք ուղարկել լուսանկարները (JPEG ֆորմատով (72 dpi), ֆայլի չափը 200kb-ից ոչ մեծ) իրենց կարճ նկարագրությամբ, ինչպես նաև Ձեր կոնտակտները: Ձեր լուսանկարների ընտրվելու դեպքում Ձեզ հետ կկապնվեն վերջիններիս տպված տեսքի համար: Խնդրում ենք ի նկատի ունենալ, որ հնարավոր է պահանջվեն ներկայացված նյութի բնօրինակությունը հաստատող ապացույցներ (RAW file կամ նեգատիվ/սլայդ): Բոլոր իրավունքները կպահպանվեն հեղինակների կողմից:
__________________ Можно лежать на мосту и смотреть, как течет вода. Или бегать, или бродить по болоту в красных сапожках, или же свернуться клубочком и слушать, как дождь стучит по крыше. Быть счастливой очень легко. Туве Янссон |
| | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |