AKB Forums

Go Back   AKB Forums > Entertainment > Fun
Home Register Blogs FAQ Members List Calendar Downloads Arcade Mark Forums Read

Fun Посмеемся

Troubles when posting message? Click here! :: Проблемы с отправлением сообщения? Нажмите сюда!

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old Nov 8, 2005, 06:49   #1
Нимфуля-красотуля :)

Nimfa's Avatar

Send a message via ICQ to Nimfa Send a message via MSN to Nimfa
Выдержки из анкеты

Друзья, родственники, работающие в "САВсервисе" или его филиалах.
- Хочу в вашей фірме стать дістербютором.
Из какого источника Вы узнали о нашей компании?
- Із источника Ваших рабочих торгового представителя Тарасенко С.В.
Знание иностранных языков (язык, уровень знания).
- Знания проходил в Агро коледже.
Должность и функциональные обязанности.
- Ікспедітор ковбасних изделий.

Причины, по которым покинули место работы.
- Хочу в місто.
Общественная деятельность, хобби, другие интересы:
- Так як у мене є спеціальність пасічника то у мене ще є пасіка і для мене процювать на пасікі це все тобто хоббі і інтерес а также і обществена діяльність.
Пожалуйста, используйте это место для дополнительной информации, которая по Вашему мнению могла бы быть полезной для нас.
- Я Скалівськой Олександр Миколайович можу сказать про себе таке, що я спокійна і весела молода людина, котрій роботи не боїться тому, що привик до неї, з випивкою в мене все нормально тобто вживаю але рідко і в норму, куру сигарети. Я із сільської хозяйської нормальної сім'ї не розбещений.
Привидите пример, когда Вам приходилось направлять группу людей к определенной Вами цели. Каков был результат Ваших усилий?
- Мені приходилось і багато раз направлять групу людей і направлять їх в довольно в неприятное місце, каждий поводиться порізному, а місце таке допомагати на пасіці, работа чиста але колюча, попробував на собі. Цей результат можно оцінить як добре хоть мені і прийшлося докласти чи мало зусиль.
Приведите пример, когда Вы предоставили свою идею на обсуждение другим, достигли ли Вы их соглашения, каким образом и каким был результат?
- Одного разу я з друзями ходив на рибалку сіткою. Всі говорили, що потрібно ставити сітку під очерет, але я предявив свою ідею. Знаючи як ходить риба і де, моя ідея була така поставить сітку в поздовж русла тобто течії де проточна вода там більше риби коли жарко, зі мною всі були согласні результат був підтверджений і усі довольні.
Опишите ситуацию, когда эффективная работа в команде помогла достичь нужных результатов.
- Одного разу я різав свиню, але нас було мало і ми не могли її звалити з ніг а коли ми позвали і ще мого брата, щоб допоміг нам, то все получилось бистро тобто нужний результат.
Опишите ситуацию, когда Вы работали над несколькими проектами/задачами одновременно.
- Цього літа я жив у селі у своїх батьків я почав строїть баню (кирпичну) а батьки поїхали в гості надовго, то мені приходилось порать домашнє сільське хозяйство і строїть баню.
Приведите пример, когда Вы поставили перед собой высокую цель и достигли ее, не смотря на препятствия.
- Нажаль я в своєму житті гадаю, що іще нічого недобився тогощо я задумав хоча начало уже є але я і цому довольний.

Судимость.
- Нет
Причина.
-Повезло.
Old Nov 8, 2005, 07:21   #2
мрачный бородач

Arth-Gwyr's Avatar

Quote:
Судимость.
- Нет
Причина.
-Повезло.