![]() | |
| |||||||
| Home | Register | Blogs | FAQ | Members List | Calendar | Downloads | Arcade | Mark Forums Read |
| Fun Посмеемся |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 |
| Нимфуля-красотуля :) | Для украиноязычных Падонков До бобруйську, тварино! В Бобринець, тварино! (українсько-жидівське містечко Кіровоградської області) Чарівненько Піхвяно! Палиш (смалиш) сцуко Афтор, пий отруту! Неподужав Пекельний чортяко Афтар, вбий себе з розбігу Ржунездужу Регочу-аж-сцяти-хочу Афтар палиш, пиши ще! Ну ти смалиш, афтор, шкрябай далі Йоду тобі випити треба, молодий сцюкован! Треба було ЙОД пити, мутант чорнобильський Ніфіга не ржачно - от слово "ніфіга" русизмом попаху? КГ/АМ - Т?/А? (творчість ґівно/афтар ?банько)
__________________ Все женщины - ангелы, просто когда нам обламывают крылья, приходится летать на метле |
| | |
| | #2 |
| Борец с бояном Join Date: Jun 2003 Location: Yerevan
46 | я протестую мудак - это кастрированный поросенок а не ?банько
__________________ http://bigsauron.livejournal.com |
| | |
| | #3 |
| hex god | M-da. Nado by prokonsul'tirovat'sya tut mne u pol'skix tovarishey. Kto-nit' v kurse gde naxoditsya shtab-kvartira pol'skix padonkav?
__________________ Ленинградское время 0 часов 0 минут |
| | |
| | #4 |
| Нимфуля-красотуля :) | Я только заметила, что там букв не хватает некоторых... Исправляю ошибки ![]() Ніфіга не ржачно - от слово "ніфіга" русизмом попахує КГ/АМ - Тґ/АЄ (творчість ґівно/афтар єбанько)
__________________ Все женщины - ангелы, просто когда нам обламывают крылья, приходится летать на метле |
| | |