![]() | |
| |||||||
| Home | Register | Blogs | FAQ | Members List | Calendar | Downloads | Arcade | Mark Forums Read |
| History and Politics История и Политика |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #16 |
| Академик | Patasxanum em 2 harcin el Millionnerov chein mernum im karciqov, qanzi yete merneyin dra masin voreve mek' mi tox kgrer gone kam el knkarer inch vor mi pati vra Orinak Dareh arqan ir zayrapatkernerum patkerel e ir arshavanqner hayastan, endex gerac mardik, shxtanerov sharqov taneluc u mardkanc ovqer mtrakum ein gerinerin. Sra mi mas' karox e linel parcenkotutyan ardyunq bayc aynuamenayniv past e vor dervac u kotorvac zoxovurdneri mot arka en nyuter voronq hastatum en (Orinak Marakan arcanagrutyunnerum kan nshumner vor Dareh qani qanisin kotorec yerb gerec hyusisayin Marastan') Nuyn ban kareli e asel mnacac asenq Osman pashayi, Temur Lenki u nmanatip mardkanc masin. Hima helenistakan mshakuyti "nvirman" masin millionnerov kotoracneri masin indz canot chen kotorvoxneri koxmic gracner, qandakner (yete canot en qez xndrum em aystex berel) Kollizeyi qandman masin. Karcum em petq che qandel qanzi orinak indz hamar da arvesti stexcagorcutyun e ankax nra karucman npatakic, nmanatip inchpes mer Garnii tachar, chnayac na hetanosakan tachar e. qnnadatum em vor zamanakin ayntex anazat mardkanc hoshotum u kotorac er katarvum bayc voch henc shenq'. Orinak yes chgitem inch e karucel Pinochet' vor karcum eq arzani e Kollizeyi mshakutayin arzeqi het hamematel, yete giteq xndrum em dra orinakn el berel. U heto yes xosum ei helenistakan mshakuytic voch te hromeakan Hromeakan mshakuyt' canrabernvac er kaysrutyan' hatuk tarrerov isk huynern aydpes el yerbeq kaysrutyun chstexcecin (makedonacu shnorhiv mi qani tari goyatevac' dzvar e anvanel kaysrutyun) u misht yexan mshakuyti kroxner u voch te kayserakan expansiayi yentarkoxner, ay huynern HENC im xor hamozmamb mshakuyt ARANC CHAKERTNERI NVIROXNER EIN ![]() sa im karciqn e. yes tesnum em estex mardik karcum en mi 2000 tari anc Pinocheti u ir karavarman zamanakahatvaci masin kxosvi inchpes Makedonacu. Yes karcum em Makedonacin el e yexel zoravar dzerqerin aryun bayc karcum em orinak absurd e havasarutyan nshan dnel Makedonacu u orinak Stalini kam Pol Poti kam Muhhamar Kadafii kam Pinocheti kam Pablo Escobari kam Edi Amini u senc ![]() P.S. greci u hisheci vor Diogenesn er (inch vor cher brnum Sokratesi het) |
| | |
| | #17 |
| В бой аргхххххххх! | Joghovurd duq moranum eq, vor en jamanaknerum gnal krvov inch-vor petutiun gravel-tiranalu mej vochmi zapadlo ban chkar. En jamanak kotorats cher, kriv er! Helnum ein banaknery irar dem ov haghtec miusi tern a, u et normal er, i tarberutiun esorva. Dra hamar hamemately animast a. En jamanak vor tagavory meki gluxy ktrer nax, karogh a meky pordzver mtatser vor humanizmin dem er et ararqy? |
| | |
| | #19 |
| Академик | hov jan henc yes el pndum em vor helenistakan mshakuyti sahmannerum aveli shat er baroyakanutyun qan aysorva cankacac petutyan u mshakuytum u da shat gexecik artacolvum e zamanaki mtacoxneri, pilisopaneri, gotnakanneri, arevtrakanneri, groxneri, vasxharuneri, petakan gorcichneri yev aylni grvacqnerum ![]() |
| | |
| | #20 | |
| ВЕРХОВНЫЙ ГЛАВКОМ Join Date: Mar 2005 Location: Объект N 001
671 | Quote:
lriv urish bana asacs. Chem haskanum voch Putini voch Kocharyani voch Hisusi yndhanracumnerd mnacacneri het.
__________________ Кто не с нами – тот против нас.(c) Всех к стенке. (с) Цель оправдывает средства. (c) | |
| | |
| | #21 |
| Академик | ""Napoleonnel mec erevuyt cher, ira vzin el liqy mardkayin zoher kain. nuynn el Jukovy. nuynnel Makedonacin......."" yes karceci du havasarecrecir VZIN MARDKAYIN ZOHER LINELU IMASTOV gone es 3 in, napolyon, jukov, makedonaci yete eli qez sxal em haskacel porcir manramasnel u bacatrel yete dzvar che |
| | |
| | #22 |
| Академик | Asem ndhanracumner . Karcum em orinak Putini dzerqerina hazaravor chechenneri aryun. Qochi dzerqina orinak Poxos Poxosyani aryun. Hisusin hanum em qanzi da yekexecakan u pilisopayakan vech e u ays baznum chenq gri ![]() |
| | |
| | #23 |
| Академик | hamematutyan hamar pndum em vor orinak Vaclav Haveli vzin mardkayin kyanq chka, yete karox es voreve axbyurov hakarakn apacucel azat es nd vorum arden vaxuc naxagah che ed mard, ir tntesakan anhajoxutyunneri hamar bavakanin qnnadatvela u yete inq kam ira tiknapah mard spanac liner, hastat mekn u mekn ed masin grac klini ![]() im hamozmunq kertvel e nranov vor shat em pntrel chem gtel mardkayin aryun Haveli dzerqerin ![]() |
| | |
| | #24 | |||||||
| сторожил старожила | Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Isk Makedonacin yndameny orinak er. ira texy karelia shat urishnerin dnel. Amen depqum es qez haskaca Regards
__________________ voulez-vous coucher avec moi right now? | |||||||
| | |
| | #25 |
| Академик | poxadarc ![]() |
| | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |