Armenian Knowledge Base  

Go Back   Armenian Knowledge Base > Technical sections > Languages, Compilers, Interpreters
Register

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 18.02.2005, 14:18   #1
the mochinger
 
Hans Andersen's Avatar
 
Join Date: 02 2002
Location: Paranoid Android, @10:50
Age: 38
Posts: 1,894
Downloads: 2
Uploads: 0
Reputation: 204 | 4
Default VBScript guruner, xelp

vonz active directorian poxem ed anterov?
kam voobshe vonz dll-i funckzia kanchem?

10x
Reply With Quote
Old 25.05.2005, 21:22   #2
Banned
 
Forever Child's Avatar
 
Join Date: 10 2001
Location: ...осень колибри
Age: 37
Posts: 7,487
Downloads: 0
Uploads: 0
Reputation: 0 | 0
Default

Vor mi anterov es uzum pokhel?

А DLL вызвать просто. Регистрируешь его через regsvr32.exe (winnt/system32). Кроме того, директория в которой находится сам DLL должна быть зарегистрирована в EV, а можно просто закинуть ее в каталог windows. Далее смотри Server.CreateObject('НАЗВАНИЕ ОБЪЕКТА'). Без детального описания функций самого DLL-а никак.
Reply With Quote
Old 25.05.2005, 21:23   #3
Banned
 
Forever Child's Avatar
 
Join Date: 10 2001
Location: ...осень колибри
Age: 37
Posts: 7,487
Downloads: 0
Uploads: 0
Reputation: 0 | 0
Default

P.S. на чем пишешь? ASP или ASP.NET?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools


На правах рекламы:
реклама

All times are GMT. The time now is 01:01.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.