Armenian Knowledge Base  

Go Back   Armenian Knowledge Base > Technical sections > Languages, Compilers, Interpreters
Register

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 24.10.2005, 14:32   #1
Banned
 
Tria's Avatar
 
Join Date: 04 2004
Location: SouthPark
Age: 30
Posts: 188
Downloads: 0
Uploads: 0
Reputation: 0 | 0
Default reading folder contents in Java

ЗдраВсте !
вот проблема, хочу Шоб мой servlet генерировал html где будут показаны, ну скажем, все фотки содержашиеся в определённой какой-то папке.
Так вот, как в java можно прочесть все файлы какой-то папки?
Reply With Quote
Old 24.10.2005, 16:47   #2
The splendid
 
AvDav's Avatar
 
Join Date: 07 2004
Location: Pure thoughts
Age: 36
Posts: 3,408
Downloads: 22
Uploads: 0
Reputation: 222 | 3
Default

Code:
java.io.File dir=new java.io.File("/home");
String[] files=dir.list();
Reply With Quote
Old 26.10.2005, 14:27   #3
Banned
 
Tria's Avatar
 
Join Date: 04 2004
Location: SouthPark
Age: 30
Posts: 188
Downloads: 0
Uploads: 0
Reputation: 0 | 0
Default

merc you !! : )
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools


На правах рекламы:
реклама

All times are GMT. The time now is 18:03.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.