Armenian Knowledge Base  

Go Back   Armenian Knowledge Base > Technical sections > Languages, Compilers, Interpreters
Register

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 20.09.2007, 10:25   #1
Младенец
 
Wizard2's Avatar
 
Join Date: 06 2007
Location: Abovyan
Posts: 9
Downloads: 2
Uploads: 0
Reputation: 0 | 0
Default ինչպես փնտրեմ stringը ? C#

մի քանի ամիս կլինի վոր պռագռամ չեմ գրել համարյա սաղ մոռացել եմ , պռոբլեմս նրանում է, ոնց էինք սարքում որ document.txt ից գտներ բոլոր ստրինգները , օրինակ բացելեմ class ու պետկա որ մի մետոդը (zSukaj) փնտրի տվյալ txtում գտնվող բոլոր stringնէրը հատ հատ ու համեմատի մյուս txtում գտնվող stringների հետ: ու ==նէրը գրի առանձին RichTextBox-ում անհավասարներնել առանձին: Այսինքն ոնց պետքա իրեն հասկացնեմ տվյալ txtում stringը որտեղիցա սկսվում ու վորտեղ ավարտվում? ավելացնեմ որ դոկումենտը որտեղից որ պետկա փնտրի մի ամբողջ էջա copy արած ինչ որ մի տեղից, օրինակ ինտերնետ կայքից: անհամբեր սպասում եմ օգնությանը:մեթոդի սկիզբը գրեմ ու շարունակենք
PHP Code:
public void zSzukaj()
{
FileStream fs = new FileStream(nazwaPliku,//fileName
FileMode.OpenOrCreate,
FileAccess.ReadWrite);
StreamReader zBierzZPliku = new StreamReader(fs);// file ից
StreamWriter zapiszDoPliku = new StreamWriter(fs);//դեպի file 
List<stringzListaObiektow = new List<string>(); 
__________________
http://www.danasoft.com/sig/Agas.jpg
у вас проблема с английским нет проблем
BINGO!!!
Reply With Quote
Old 20.09.2007, 12:53   #2
Грустно...
 
Agregat's Avatar
 
Join Date: 08 2002
Location: Там, где всегда идут дожди
Age: 35
Posts: 21,717
Downloads: 2
Uploads: 0
Reputation: 250 | 7
Default

Это код на польском?
Reply With Quote
Old 20.09.2007, 13:43   #3
Младенец
 
Wizard2's Avatar
 
Join Date: 06 2007
Location: Abovyan
Posts: 9
Downloads: 2
Uploads: 0
Reputation: 0 | 0
Default

Quote:
Originally Posted by Agregat
Это код на польском?
հա ապեր
Reply With Quote
Old 20.09.2007, 19:02   #4
Младенец
 
Wizard2's Avatar
 
Join Date: 06 2007
Location: Abovyan
Posts: 9
Downloads: 2
Uploads: 0
Reputation: 0 | 0
Default

ինչ էք կարծում կաշխատի ?

PHP Code:
public List<stringzPodajStringi(string wedltego)//ըստ սրա բաժանի ստրինգների
{
List<
stringtemp = new List<string>();
string tempstr;
int index=0;
int rozmiar wedltego.Length;
while (
index rozmiar zTextDoSprawdzania.Text.Length)
{
tempstr zTextDoSprawdzania.Text.Substring(indexzTextDoSprawdzania.Text.IndexOf(wedltego));
temp.Add(tempstr);
index += zTextDoSprawdzania.Text.IndexOf(wedltego) + rozmiar;
tempstr "";
}
return 
temp

Last edited by Wizard2; 20.09.2007 at 19:58.
Reply With Quote
Old 20.09.2007, 21:42   #5
Младенец
 
Wizard2's Avatar
 
Join Date: 06 2007
Location: Abovyan
Posts: 9
Downloads: 2
Uploads: 0
Reputation: 0 | 0
Default

Լավ համարյա գրեցի, համենայն դեպս կարեվոր մասն աշխատեց, եթե պետկա ասեք կտպեմ ստեղ: спосибо!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools


На правах рекламы:
реклама

All times are GMT. The time now is 01:19.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.