![]() | |
| |||||||
| Home | Register | Blogs | FAQ | Members List | Calendar | Downloads | Arcade | Mark Forums Read |
| Languages, Compilers and Interpreters C,C++,C#,.NET,Java,PHP,Perl,SQL and more |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 |
| В бой аргхххххххх! | Example code Code:
class aaa
{
public:
f()
{
static int tiv=5;
}
}; Hetaqrqir klini mi qich manramasn bacatrutiunner lsel. Hov. |
| | |
| | #3 |
| Младенец Join Date: Jul 2002 Location: Подполье
10 | hov inchqanov gitem et dzevov haytararac popoxakani hascen kompilyacyai jamanak arden texadruma kompilyator@...dra hetevanqov ete klasi mi obekti et popoxakani arjeq@ poxvuma et hasceov gtvox qo depqum 4 baytum et tivna grvum, urish andamneric et klasi inchqan dimes tiv popoxakanin nyn hasceica vercnelu...
__________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice... |
| | |
| | #4 |
| В бой аргхххххххх! | To >>> Greco El chishtn asats harct kam patasxant chhaskaca.... Es stegh lriv kody chei grel haves chkar ( chnaiats arden mi etqan es topicum greci ..) mi erku hat funkcia ei shinel kardal/grelu hamar.. To >>> Фармозон Thanks... Aisinqn voch mi banov chi tarbervum sovorakan static memberic ? |
| | |
| | #5 |
| Академик | hov jan, es harcit portzem patasxanel, baytz te da en harceritsa, vor aveli lav e C++ girq vercnes kardas. Peremennie obyavlennie static pomeshayutsya v global`nuyu oblast` dannix programmi, tuda zhe, kuda pomeshayutsya vse global`no ob'yavlennie peremennie. V etom smisle nevazhno gde ti obyavish peremennuyu - v samoy funkcii, ili kak static member klassa. Raznica tol`ko v 'dostupnosti' peremennoy: static member klassa dostupen iz vsex funkciy klassa, a static peremennaya funkcii 'vidima' tol`ko v toy samoy funkcii, v kotoroy ona ob'yavlena (chto, vprochem, spravedlivo ne tol`ko dlya 'static' lokal`nix peremenix).
__________________ Stuck between heaven and hell; dunno where to go... |
| | |
| | #6 |
| Administrator | 2 hov: static popoxakannery mtacvac ein henc ajn npatakov, vor nrranq linen STATIC, ankax amen inchic. dranq inch-vor imastov GLOBAL popoxakanner en. isk du harcnum es "inchi a tenc" ...
__________________ И повешенные могут качаться в неположенную сторону. /С.Е.Лец/ |
| | |
| | #7 |
| В бой аргхххххххх! | To W_z_rd > Ha arden skseci patkeracnel inch eq uzum asel. To Greco El > Asem. Ughaki es chei mtatsum vor amentegh grats staticy nuin imasty uni. Thanks, Hov. |
| | |