![]() | |
| |||||||
| Home | Register | Blogs | FAQ | Members List | Calendar | Downloads | Arcade | Mark Forums Read |
| Literary nook Литературный уголок |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 |
| Душевноздоровый | Գարնան անձրև, լուռ ու խելառ անվերջ գիշեր, Հոգնած աչքեր ու իմ հիվանդ հույսեր: Իմ սեր, Քո շունչը տաք իմ շուրթերին դիպչեց, մնաց Լոկ հիշատակ, անիրական պայծառ երազ: Կախարդ լուսին հոգնած գայլին մնաց բաժին, Մի պահ ժպտաց, աչքերիս մեջ նայեց, տխրեց, Քո ձայնը ծով, մեղմ խոսքերով քամի մի զով, Ընկավ անզոր, անշունչ ու մութ արձագանքով: Գարնան անձրև, դատարկ ու անիմաստ մայթեր, Ու թաց լույսեր, վախկոտ, շնոտ ստվերներ, Իզուր հույզեր, օտար ու բաց ճանապարհներ, Ու վիրավոր մի սեր... Հզոր ու վիրավոր իմ սեր... ...ու ցավն անցավ, անէացավ, Ու սիրտը իմ մի հուշ դարձավ... ©Edgar Barseghyan // AlterEgo. 2006
__________________ Ты надул их, Вождь. Ты их всех надул! ---------------------------------------------- Oh, woman, you make me wanna ooooh! ---------------------------------------------- www.AlterEgo.am | Armenian Rock Band Last edited by R.P. McMurphy : Jun 21, 2006 at 13:47. |
| | |
| | #2 |
| the mochinger | Re: Գարնան անձրև sxalnery chhashvaz - vat chi ![]()
__________________ The flower that blooms in adversity is the most rare and beautiful of all. |
| | |
| | #3 |
| eco-friendly | Re: Գարնան անձրև Очень даже! А ты говоришь - по-армянски писать не получается! Каргин ерг кара лини ![]()
__________________ I never let my schooling get in the way of my education. Mark Twain |
| | |
| | #4 |
| Cтихийное бедствие | Re: Գարնան անձրև Indz tur ekav... txur atmosphera er
__________________ Обнажённая, с сердцем разбитым, танцевала на каменных плитах. Развеваются длинные волосы, на запястьях - кровавые полосы... И только в пульсе моем бьется имя твое... |
| | |
| | #5 | |
| Душевноздоровый | Re: Գարնան անձրև Quote:
Иск йете лурдж, то пм гри ![]()
__________________ Ты надул их, Вождь. Ты их всех надул! ---------------------------------------------- Oh, woman, you make me wanna ooooh! ---------------------------------------------- www.AlterEgo.am | Armenian Rock Band | |
| | |
| | #6 | |
Скоро записывать!
__________________ Ты надул их, Вождь. Ты их всех надул! ---------------------------------------------- Oh, woman, you make me wanna ooooh! ---------------------------------------------- www.AlterEgo.am | Armenian Rock Band | |
| | |
| | #8 | |
| | |
| | #9 | |
![]()
| | |
| | #10 |
| старожил Join Date: Jan 2002 Location: Ереван, РА
79 | Re: Գարնան անձրև мешна! |
| | |
| | #11 | |
| | |
| | #12 |
| Честный Кот Join Date: Apr 2004 Location: Yerevan
112 | Re: Գարնան անձրև А что, неплохо. Немного "плавает" размер. К тому же շնոտ ստվերներ - не совсем по-армянски .Но в целом армянский эксперимент - удался. С чем, собственно говоря, и поздравляю. ![]()
__________________ Честный Кот ------------------------------------------------------ Еще не жаль огня, и Бог хранит меня... (с) А. Макаревич Когда я трезв, я - Муму и Герасим, мама; А так я - Война и Мир. (c) БГ |
| | |
| | #13 | |
![]() Размер плавает от мелодии То есть ми кич эт моменты кар, вор тексты хармарви мюзикин.Шнот ствернер - это новое слово в армянской поэзии ![]() Спасибо, дорогой!
| | |
| | #15 |
| toreador who can't kill Join Date: May 2003 Location: The Palace of Exile
189 | Re: Գարնան անձրև Странные стихи, на мой взгляд, но интересные.
__________________ "...And I can tell you the names of the kingdom I can tell you the things that you know" |
| | |