![]() | |
| |||||||
| Home | Register | Blogs | FAQ | Members List | Calendar | Downloads | Arcade | Mark Forums Read |
| MusiCity Музыкальный городок |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | |
| MDP.AM | Дата: 25 августа, 2007 Время: 14:30-20:30 (фестиваль будет длиться 6 часов!!!) Рок-фестиваль ВНЕ СИСТЕМЫ Группы: Eva, Roxygen, Sakvoyage, Beautified Project, Oaksenham, TheBambir, Vostan Hayots, MDP Большой зал кукольного театра, Саят-Нова 4 Билеты: 2000 AMD, будут также входные, 1000 драм, в продаже в кассе кукольного театра начиная с 15-ого августа Дополнительная информация по телефону 51-91-78 Organized by VIBROGRAPHUS http://vgs.am
__________________ MDP.AM MDP Official MySpace MDP on Metal-Archives Independent Musicians Network Videos Dare to Live Feeling of Expectation Punk'd Last edited by MDP : Aug 11, 2007 at 09:57. |
| | |
| | #76 |
| экспериментатор | Такие серьезные готичные песенки и ты - смотрелось!![/quote] Gothica ????? et vor Evan achqern sev a nerkum u sev a hagnum et der gothica chi. Es iranc aveli shat Nightwishin em nmanacnum arac Tarja-i dzyani, hamadzayn em vor gothicheski inch vor ban ka iranc mej, aveli chisht menak Eva-i mej. isk ete aveli chisht asem voch mi kerp chem karoxanum haskanam te inch en ergum Gothica te Symphonic metal? kam karoxa "new genre" Symphonic Gothic metal . Bayc mi ban karox em asel vor Evan lav dzayn uni. |
| | |
| | #78 | |
| экспериментатор | Quote:
Isk Symphonic black metal nvagum en Agathodaimon, Nightfall,Theatres des Vampires, Opeth.....ev ayln, bayc voch Nigthwishn kam aravel evs Evan. | |
| | |
| | #80 |
| экспериментатор | de im hamar el et harcn anpatasxan mnac, es el chem haskanum (vochanak arumov) te iranq inch en nvagum u ergum. es iranc parzapes nmanacreci Nightwishin erajshtutynn i nkati unenalov, voch te Eva-i dzaynn. isk verevum Азазелка-n asec vor gothica en navagum, vorn im kartsikov eli chsiht chi. Bayc vabshe iranq indz dur en galis, lavn en , es 2-rd angam ei iranc lsum u goh em vor gnacel em. |
| | |
| | #82 |
| ВЕРХОВНЫЙ ГЛАВКОМ Join Date: Mar 2005 Location: Объект N 001
671 | Evai mej amen inchic mi qich mi qich ka ![]() mi qich The Kings Cross, Alterego (bass n drums) mi qich Empyray, Strife, (drums) mi qch Gor&Friends (guitar) nenc vor djvara iran konkret ughi tal ![]()
__________________ Кто не с нами – тот против нас.(c) Всех к стенке. (с) Цель оправдывает средства. (c) Last edited by MDP : Aug 31, 2007 at 12:13. Reason: tox bolor xmberi anunner@ metsatar linen, voch te ...:) |
| | |
| | #83 |
| ВЕРХОВНЫЙ ГЛАВКОМ Join Date: Mar 2005 Location: Объект N 001
671 |
__________________ Кто не с нами – тот против нас.(c) Всех к стенке. (с) Цель оправдывает средства. (c) |
| | |
| | #84 | |
| forever blowing winds | Quote:
![]()
__________________ Оптимиста в детстве уронили. На пессимиста. | |
| | |
| | #86 |
| Дошкольник Join Date: Sep 2007 Location: Russia
10 |
__________________ ткенк! мренк! хабргенк! тчштов апренк у ппзенк! |
| | |
| | #88 | |
| Lav aziz axper! | Quote:
![]() ![]() | |
| | |
| | #89 |
10 | ян турь, аватаркет чдзец... иск ет Давиди хет кцанотанаи. ереви. кам эль чеи цанотана... вроди хишум ем 1 ангем малхасенц мот эхель ем...
| | |
| | #90 |
10 |
| | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |