Armenian Knowledge Base  

Go Back   Armenian Knowledge Base > Technical sections > Webmaster Zone > Web Development
Register

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 17.03.2005, 22:00   #1
шат харн ем...
 
Barew_dzez's Avatar
 
Join Date: 03 2004
Location: de nayac or eli
Age: 33
Posts: 808
Downloads: 0
Uploads: 0
Reputation: 27 | 3
Default Downoad statistics

Barew jogovurd jan.

indz mi hat xorhurd a petq..
vonc kareli a imanal client@ file@ lriv upload arel a te che....

(server@ Apache a.)

kareli a apachi loger@ kardal..

bayc loger@ gnalov mecanum en... u sksum a djvaranal et ameninch@...

inch kaseq?
Reply With Quote
Old 17.03.2005, 22:04   #2
шат харн ем...
 
Barew_dzez's Avatar
 
Join Date: 03 2004
Location: de nayac or eli
Age: 33
Posts: 808
Downloads: 0
Uploads: 0
Reputation: 27 | 3
Default

vapshe to es uzum em downloadi statistica grem eli.. (php, mysql, apache, windows)
Reply With Quote
Old 18.03.2005, 05:31   #3
панаехавший
 
Obelix's Avatar
 
Join Date: 06 2003
Location: форпост
Age: 30
Posts: 4,007
Downloads: 0
Uploads: 0
Reputation: 0 | 0
Default

Art mi hat noric: upload te download? Es konkret uploadnerov shat chem zbaxvel, bayc ete im hishoghutyunn indz chi davachanum, ete fayle ka $_FILES um, apa pti vor lriv normal upload eghac lini. Bayc indz chgites inchu tvum e vor du inkati unes downloadn, aysinqn stugel te fayle download eghav te che. Ayd depqum mtqis voch mi konkret eghanak chi galis, nuynisk apachi logerov. Im karciqov kareli e (ev havanabar miak eghanakn e) bavararvel ughaki zaprosneri tvov, ev chnayel te fayle lriv download eghel e te che.
__________________
Իսկ ԴՈՒ արդեն վաճառե՞լ ես Հայրենիքդ ռուսներին:
My Exchange Rate Monitor | Իմ Արտարժույթի Մոնիտորը
Reply With Quote
Old 18.03.2005, 07:07   #4
шат харн ем...
 
Barew_dzez's Avatar
 
Join Date: 03 2004
Location: de nayac or eli
Age: 33
Posts: 808
Downloads: 0
Uploads: 0
Reputation: 27 | 3
Default

de tenc el kareli e anel. ugaki shat aveli sirun u harmar a nenc..
vortev es karog a uzum em temprorary file tam, heto henc qashi jnjem et file@..

aseci karog a mi ban husheq.
Reply With Quote
Old 18.03.2005, 07:43   #5
Moderator
 
acid's Avatar
 
Join Date: 09 2001
Location: South Korea, Gumi
Posts: 7,699
Downloads: 102
Uploads: 34
Blog Entries: 16
Reputation: 561 | 6
Default

logrotate
Reply With Quote
Old 18.03.2005, 09:28   #6
шат харн ем...
 
Barew_dzez's Avatar
 
Join Date: 03 2004
Location: de nayac or eli
Age: 33
Posts: 808
Downloads: 0
Uploads: 0
Reputation: 27 | 3
Default

acid > spasibo. xoroshaya veshch.
Reply With Quote
Old 19.03.2005, 19:44   #7
Профессор
 
Nikita's Avatar
 
Join Date: 01 2005
Location: Perm
Age: 38
Posts: 2,142
Downloads: 0
Uploads: 0
Reputation: 0 | 0
Default

В моем проэкте я выставляю темпорари файлы на скачивание ...
Если тебе нужен контроль над скачиваемыми файлами, для того что бы не грузить диски ... можеш просто пихать их в какуюто директорию, например темп, а потом кроном запускать скрипт который будет стирать файлы N-ой давности ...

А ту задачу, тут вроде нужно использовать какою то клиент сайд тулу ... например джаву ... пересылать что то вроде "пингов" серверу ... где будет содержатся информация о "прогрессе" процесса скачивания ... мда в общем это называется геморой ...
Reply With Quote
Old 19.03.2005, 22:18   #8
шат харн ем...
 
Barew_dzez's Avatar
 
Join Date: 03 2004
Location: de nayac or eli
Age: 33
Posts: 808
Downloads: 0
Uploads: 0
Reputation: 27 | 3
Default

accemic26 > da..eto odnoznachno gemor.. ya na vremya otkozalsya ot etoi ideyi...

v lyubom sluchae spasibo!
Reply With Quote
Old 20.03.2005, 06:55   #9
панаехавший
 
Obelix's Avatar
 
Join Date: 06 2003
Location: форпост
Age: 30
Posts: 4,007
Downloads: 0
Uploads: 0
Reputation: 0 | 0
Default

Интересно, а можно открывать скачиваемый файл в нулевом фрейме и использовать какой нить онЛоад этого фрейма (...) ?
Это я так, одум кракеци, потому что на ум конкретной реализации не приходит.

Немного отклоняясь от темы, помнится на одном западном форуме задали вопрос о том, как можно показывать прогресс аплоада. Вопрос в сущности одинакого рода и если не ошибаюсь идейное решение с помощью джаваскрипта там дали... Пойду ка поищу, может что нить там найду.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools


На правах рекламы:
реклама

All times are GMT. The time now is 16:07.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.