![]() | |
| |||||||
| Home | Register | Blogs | FAQ | Members List | Calendar | Downloads | Arcade | Mark Forums Read |
| Web Development Java/PHP/Perl/ASP and more |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 |
| шат харн ем... Join Date: Mar 2004 Location: de nayac or eli
37 | Detect which button was pressed (chainik question) Noric es em. es angam mi hat shat hesht harcov. (bayc karevor) Uremn unem mi hat ej, uzum em scxmem u eli ira vra gam, vran el liq@ knopkaner kan... vonc anem vor imanam te vor knopkan a sexmvel???? es mi qani dzever gitem, ugaki uzum ei imanai te vorna chisht@! Ha, mek el chei uzena vor stugei button i valuen vor @teg azat inch uzenam grem. orinak keyov senc ei arel. PHP Code: mi hat karaq ogneq? Naxoroq shnorakalutun!
__________________ - ▁▂▃▄▅▆▇█▉ + |
| | |
| | #2 |
| панаехавший | Կոդը մանրամասն չնայեցի, բայց քո ասածը միակ ձեւն ա:
__________________ Իսկ ԴՈՒ արդեն վաճառե՞լ ես Հայրենիքդ ռուսներին: My Exchange Rate Monitor | Իմ Արտարժույթի Մոնիտորը |
| | |
| | #3 |
| шат харн ем... Join Date: Mar 2004 Location: de nayac or eli
37 | Obelix jan gites inchumn a harc@? mi hat mard indz asec vor im asac dzev@ inch vor uyazvimost uni, u hnaravor a vor misht chashxati. bayc es senc nayum em chem haskanum te vorteg a gaxtniq@. miguce aveli pordzaru programisnter@ asen te inchumn a harc@?
__________________ - ▁▂▃▄▅▆▇█▉ + |
| | |
| | #4 |
| панаехавший | ՈւյազվիմոսՏ ( ) ես անձամբ չեմ տեսնում: Ուղղակի ես անձամբ այդպես չէի անի, որովհետեւ չեմ սիրում դրսից եկած ապրանքը քեյերով նայել: Կարելի է ջավասքրիփթ մտցնել, որ կոճակը սեղմելուց մի հիդդեն տողի արժեքը փոխի ու նոր ուղարկի: Բայց իմ կարծիքով նույն բանն է:P.S. Ամոթ ա, այ տղա՛, $HTTP_GET_VARS ո՞րս էր, քարի դարում հո չենք ապրում՝ $_GET, $_POST մինչեւ վերջ:
__________________ Իսկ ԴՈՒ արդեն վաճառե՞լ ես Հայրենիքդ ռուսներին: My Exchange Rate Monitor | Իմ Արտարժույթի Մոնիտորը |
| | |