![]() | |
| |||||||
| Home | Register | Blogs | FAQ | Members List | Calendar | Downloads | Arcade | Mark Forums Read |
| Web Development Java/PHP/Perl/ASP and more |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 |
| панаехавший | Flash, нужна помощь, play/rewind Люди, на флешках когда райт-кликаешь иногда бывает опция play/rewind а иногда нет. Вопрос: как это дело включается? И зависит ли от этого поведения [flash object].Play() в джаваскрипте?
__________________ Իսկ ԴՈՒ արդեն վաճառե՞լ ես Հայրենիքդ ռուսներին: My Exchange Rate Monitor | Իմ Արտարժույթի Մոնիտորը |
| | |
| | #3 | |
| панаехавший | Quote:
fscommandn ov e? u da flashi attribut a te iren shrjapatox html i ? ![]() Heto stex konkret erevalu xndire chi , nayi. Es mi hat swf unem (fla'n chka), mi hat cngcnum a u fse. Hima inz petq a javascriptic iran miacnel anjatel [object].Play() , [object].StopPlay() kam nman mi ban er chem hishum. Probleme nranum a vor voch anum a voch el error a talis. Hima es voch gitem vonc kara da lini - aysinqn karox a flashi hatkutyunn a vor inqe play linum a bayc dzen chi galis, kam el inqe uxxaki play funkcional'nost' chuni. Dzev ka swf ic dra nman mi ban jogelu?
__________________ Իսկ ԴՈՒ արդեն վաճառե՞լ ես Հայրենիքդ ռուսներին: My Exchange Rate Monitor | Իմ Արտարժույթի Մոնիտորը | |
| | |
| | #4 |
| ***** | Ete ambogj actionner@ havaqvac en _root makardakum du hnaravorutjun kunenas control anelu veronshvac hramannerov, Bajc sovorabar _root makardaki vra menak mi kadr e drvum du karog es da portcel ugaki ashxatog .swf -i vra portcelov play tal ete ashxati nshanakum e baxtt berec ![]()
__________________ Men's eyes were made to look, and let them gaze. |
| | |
| | #5 |
| I Love BMW! Join Date: Nov 2006 Location: reload();
10 | es sharunakem ... isk ete che, nshanakuma, vor et _root kam _parent karelia asel makardaki vra drvela mi frejm, vor@ @ndgrkuma bazmafrejmanoc mi "Movie Clip" u ay et depq@ amenavatna, ete du chunes *.fla file
__________________ http://megauploader.net/ ------ new designed, new engine powered now still free, fast and without registration...
|
| | |
| | #6 |
| панаехавший | Mersi, bayc irakanum parzvec vor xorin xndire Javascripti u masnavorapes firefoxi mej er. Kstati lucume minchev hima chka. Tak chto es sax erkrordkan er. ![]()
__________________ Իսկ ԴՈՒ արդեն վաճառե՞լ ես Հայրենիքդ ռուսներին: My Exchange Rate Monitor | Իմ Արտարժույթի Մոնիտորը |
| | |
| | #7 | |
| I Love BMW! Join Date: Nov 2006 Location: reload();
10 | Quote:
)))))Sax javascripti ashxatanqic boxoqum en ov vor firefox a ogtagorcum ![]()
__________________ http://megauploader.net/ ------ new designed, new engine powered now still free, fast and without registration...
| |
| | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |