![]() | |
| |||||||
| Home | Register | Blogs | FAQ | Members List | Calendar | Downloads | Arcade | Mark Forums Read |
| Web Development Java/PHP/Perl/ASP and more |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 |
| ppz kkz | vopros PHP Uremn joxovurd jan , senc mi hat harc ... Unem ".txt" file ruserenov , u PHP-ov petqe kardam mijiny. Erb grum em senc mi ban ` PHP Code: PHP Code: Platform - Windows 2000 Server PHP Version 4.2.3 |
| | |
| | #2 |
| Дошкольник | isk im mot et nuyn ban@ erku dzevov el normal ashxatec Platform - Windows 2000 Workstation PHP Version 4.2.3 mi hat porci et ankap simvolner@ stanaluc heto browseri encoding@ poxes ..
__________________ [x]-=-[ ]-=-[x] |
| | |
| | #3 |
| Консервативный Демагог Join Date: Jan 2002 Location: Кавказская Албания
10 | Idz tvum e vor problem@ "b" falg-i mej e. "b" nshanakuma vor OS-@ spasuma 2-akakan file(binary). Hani b-n u nirmal kashxati IMHO
__________________ Праздник к нам приходит... |^^^^^^^^^'''^\| ||\__ | ВОДКА-ВОДКА | ||','''|'''''''\_____,_ | _..... _ | ||_ _|'__|_____||.........| | '(@)'(@)'(@)''''''''''''''''''''''*|(@)""""|(@)* |
| | |
| | #4 |
| ppz kkz | to Dark Abyss of Yerevan che , encoding-i problem chi , vorovhetev hamarya bolorov pordsel em ))to VX problemy dra mej el chi , "b" flagy xangaruma miayn ayn depqerum , erb "enter"-i problemner unes , isk es harcum inqy der chi xaxum . im mot Windows-@ angeleren nastroykeqa arac , chgitem miguce dranica , arden ban chem haskanum ... |
| | |
| | #5 |
| Дошкольник | Увы... Увы, и у меня все заработало нормально в обоих случаях. Windows 2000 ; PHP Version 4.1 Может что то с самим рускоязычным текстом?
__________________ I never forget faces but in your case I can do exclusion. |
| | |
| | #6 |
| ppz kkz | Da net , s tekstom vsyo normal'no , u menya doma toje vsyo otlichno rabotaet , a na rabote - net . Vobshem ya dumayu shto eto iz za nastroek v Windows , tam nastroen angliyskiy yazik , a ne russkiy ... s armyanskim i s angliskim vsyo normal'no ... , no tol'ko ne s russkim ... |
| | |