![]() | |
| |||||||
| Home | Register | Blogs | FAQ | Members List | Calendar | Downloads | Arcade | Mark Forums Read |
| Web sites Post your latest web site links so others can enjoy them |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #16 |
| ՀԱՅ Join Date: Apr 2006 Location: INTERNET
16 | правильно, надо создать конкуренцию |
| | |
| | #17 | |
16 | Quote:
![]() Ete sagh HEIGHT dnem shat erkara linum u karogha khosqi NOKIAi depqum mi 10 rope scroll anen vor gtnen inch vor man en galis. Prosto monitorneric kakhvatz petq a script grem vor imana monitori height@ u @st dra dni, te che 1024x768ic barcr ham@ hanum a, eji kesn a cuyc talis Mersi govelu hamar ![]() Isk guyneri hamar mi qani oric nor site kdnenq review-i hakarak guynayin gammayov. Eli sotkeki masin. eti en siten a vor verevum grel em vor когда 2ой будет???? | |
| | |
| | #18 |
16 | сколько раз ты заходил на какойто сайт и покупал телефон??? сколько раз ты смотрел параметры сотового который ты хочешь купить???? разница больщая, я понемаю, но онлайн магазин в Армении еще не оправдывает себя. Арменин пойдет в магазин, увидет сотку, потрогает и не купит, прийдет через 1 или 2 дня опяать посмотрит, потрогает, только потом может и купит его. Вот в этом и вся проблема, мы не кому не доверяем и не верим пока сами не увидем Ի զուր չի որ դպրոցի տարիներից սկսած մեզ սովորացրել են, Լավ է 1 անգամ տեսնել քան 100 անգամ լսել: Думаю проблема понятна ![]() |
| | |
| | #19 | |
| Banned | Quote:
HTTP 403.6 - Forbidden: IP address rejected. Не люблю такие сайты. | |
| | |
| | #20 | |
16 | Quote:
no vot pochemu IP address rejected | |
| | |
| | #21 |
| Banned | |
| | |
| | #22 | |
16 | Quote:
![]() | |
| | |
| | #23 | |
| йес эм эли... | Quote:
obshi mihat table-i mejes dnum, u css-i mejic et table-in talis es height:100%; u mnacac table-neri height-nernel talis es hamapatasxanabar %-nerov...
__________________ իմ լաստը | իմ ֆկանտակտը | իմ տունը | ես.սեքսի.եմ --- www.imagger.com - Free Image Hosting System www.armblogs.info, www.file.am, www.imageshare.am, www.softportal.am, www.marshrut.info | |
| | |
| | #24 | |
16 | Quote:
![]() dra hamar stipvatz klinem mi hat script grel, prosto der jamanak chunem, ham el scripti depqum 100% vstah klinem vor chotki a, iharke ete JavaScript miacratz a useri mot | |
| | |
| | #25 | ||||
| Moderator | Quote:
I ja i vse moi druz'ja pokupaem telefony(uzhe shtuk 20 kupili) tol'ko s www.mobilesphones.am. Quote:
![]() Quote:
, po forumam vsjo uznaet i pojdjot kupit.Quote:
![]() | ||||
| | |
| | #26 | ||
16 | Quote:
Djvar, kartzum em bavakanin skhalvum es. Ete mardiq indz harcnum en te inchpes kareli word-um mug sev guyn anel barer@, uremn iranq h@l@ der erkar petq a sovoren vor internetov arevtur anen. Kam vor mardiq resume-i mej grum en vor ICQ u E-mail giten compic Kam vor monitorin comp en asum u systemniy blokin processor Quote:
Poka chto ne izmenilas', eshyo est' vremya. I eto vsyo eshyo problema | ||
| | |
| | #27 |
| Moderator | HoparJan, ty vidimo ne v tex krugax vrashaeshsja ![]() Pover' mne, tak kak j azanimajus' providerstvom, vcherashnij "qjartu" za 3-6 mesjacev stanovit'sja normal'nym userom interneta. Armjane ochen' sposobnye sxvatyvajut na letu, tol'ko daj vozmozhnost'. |
| | |
| | #28 |
| Кандидат | cvetovaya gama ne nravitca.. temnij sajt.. im monitorov erevuma vor googli reklamai (vore menui tpavorutyuna toxum) tak urish gujnov muq poloskaya gnum na fone vipuklosti.. neponyatnie serie poloski po bokam.. ne nravitca navigaciya.. vrode xoteli kak ludshe.. no polu4ilos'... haves 4ka IE-ov naem bajc FF-ov ve4no scrola ara4anum vertikal'nij... mihat harcel.. xiya menuyum bolor firmaneri anuneri koxke grvum "phones" pomoemu animasta.. ete vaxe urish punktel unenak et jamanak strukturirovanij car ksarqek.. araijm ajsqam.. Ps. Nas4et magazinov.. ne izmenilos' tak kak Onlajn magazini delaem takie kak mi.. a ne vkladivayutca normal'nie den'gi kak v komer4eskij proekt. Kto bi mog podumat' 4to TV Magazini u nas budut rabotat'.. - a ved' rabotayut! Tak 4to o4ered' za real'noj Online comerciej..
__________________ talent agency casting.am Center of Internet Projects Support http://www.online.am Armenian newspapers digest http://www.armpress.com _ _ _ _ _ _ _ Bud'te proshe i narod k vam potyanetca |
| | |
| | #29 |
16 | nu vozmojnost' to mojem dat' a chto skazat' pro tex lyudey kotoriye rabotayut v ochen' daje prestijnih ofisah i govoryat chto u nih laptop na rabotayet, a vidimo oni laptop daje i ne vklyuchali u nas mnogo down-ov, neschyastliviy ya, vse oni mne popodayutsa |
| | |
| | #30 | |||||
16 | Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() | |||||
| | |