![]() | |
| |||||||
| Home | Register | Blogs | FAQ | Members List | Calendar | Downloads | Arcade | Mark Forums Read |
| Women's Club Между нами девочками |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 |
| Banned Join Date: Apr 2004 Location: erevan
10 | XNDRANQ HI... Dimum em ayn axchiknerin, voronq shat en ogtagorcum ocaneliqner... uxxaki xndrum em chapavor ogtagorcel, pani vor transportum u nman texerum shaterin hacheli che,xexdvum enq...namanavand erb ejanagin e,ahavor hot a galis,mi qich el urishneri masin mtaceq... |
| | |
| | #3 |
| Пиво, сигареты и J.Depp Join Date: Mar 2003 Location: Sunflowers field
77 | Hargeli Metal, tozhe samoye mozhno skazat' i o muzhskoi polovine.. escho xuzhe - ponyatiye "prinyat' dush", "podmit'sya" nakonec - ne suschestvuet.. i na vse eto - ogromnoye kollichestvo odekolona.. Brrrr...
__________________ Never say never... ------------------------------------------------ http://www.jangiryan.com Армениан вимин фор хелс анд хелси инвайэрмент http://www.awhhe.am |
| | |
| | #4 |
| Banned Join Date: Apr 2004 Location: erevan
10 | de es bajin@ axchikneri hamar e, dra hamar iranc dimeci,de txaneri masin chxosam uxxaki mek-mek indz transportum tvum a te caxki srahum em gtnvum,mi or vardi hot a galis,mi or shushani......mek el hankarc inch -vor mek@ KALLAY ocaneliq a ed pahin hanum u pchum bolori mot u es xexdvum em ,stamoqsis cavic qich a mnum mernem |
| | |
| | #5 |
| eco-friendly | Hargeli Metal, mi angam tatron ei gnacel, kesic durs eka, vorovhetev im arjev nstac er mi thgamard, voric pchum er.... shan hot! Mi te dzhvar e loghanq @ndunel tatron galuc araj? Karcum em, nuyn makardaki problem e.
__________________ I never let my schooling get in the way of my education. Mark Twain |
| | |
| | #6 |
| В чём сила брат ? Join Date: Jun 2003 Location: Ignotum per ignotius
150 | Vopros Lichnoy Gigieni... Nstas em Marshrutkum [РАФ] Hetevi Nstaranin...ev Ayntex Meki Vrayic brbbb **** Hote galis ....Ev + Edran xndreci vor bacen patuhaner@ ..>Aseci erevi Lav klni...Ne tut T@ B@lo...> Hot@ Qamuc Sax Saloni Mech er @nkel...Ev Aydpes 15 Rope.. ![]()
__________________ ![]() "НЕТ НИЧЕГО ТЯГОСТНЕЕ МУЧИТЕЛЬНОЙ НЕИЗВЕСТНОСТИ." О.Уальд Кроме высшего образования надо иметь хотя бы среднюю сообразительность. Глупости приходят в голову каждому, только умный их не высказывает. |
| | |
| | #8 | |
| зая | Quote:
Но как от него воняло!
__________________ Для того, чтоб иметь ангельский характер, надо иметь дьявольское терпение. | |
| | |
| | #10 | |
| Рок-н-Ролльный Блюзмен | Quote:
__________________ It never ceases to amaze me... | |
| | |