![]() |
![]() | #1 |
Младенец Join Date: 06 2007 Location: Abovyan
Downloads: 2 Uploads: 0
Barew żoxowurd. mi harc unem jete karaq kxndrei ogneq. uremn grelem program, entex ka char ch; u inch anumem chem karum nenc apahowem wor pragrami ogtagorcman żamanak hankarc jete [email protected] sexmi woch te 1 hat klawish ajl asenq blomblom u tenc [email protected] baner,[email protected] eti @nduni worpes sxal u hajtarari. wonc anumem orinak PHP Code: ![]() ![]()
__________________ http://www.danasoft.com/sig/Agas.jpg у вас проблема с английским нет проблем ![]() |
![]() |
![]() | #3 |
che , asumem jes nencem grel wor 1 tar sexmi u @st et tari menun ashxati , bajc wonc anem wor hankarc mi axmax mard sxalwi kamel ditaworjal porcelu hamar sexmi mi qani tar , menun chbaci , asi sxala. hima wor porcumem asenq menuji mech ka a,b,c,d,e, che?, wor sexmem ghyugzxacstdfyhd bolor tareri hamar asxatuma. te petqa arandzin if-ow pajman dnem ?.
|
![]() |
![]() | #5 |
de jes mtacumei wor [email protected] inchwor mi tenc metod kunena.. u jerewi uni. amen depqum mersi AvDav dzan.
|
![]() |
![]() | #6 |
инсценирующи Join Date: 07 2002 Location: Fireplace of Ecotopia Age: 35
Downloads: 22 Uploads: 0
Keyboard input scan ara, ete hot-key'i nman ban es uzum sarqes.
|
![]() |
![]() | #7 |
Грустно... Join Date: 08 2002 Location: Там, где всегда идут дожди Age: 38
Ввод одного символа без ввода энтера сделать не так просто. Под видны для этой цели я использую консольные функции. Соответственно при вводе "дсадса" срабатывает обработчик по очереди для каждой клавиши.
|
![]() |
![]() | #8 | |
dzewer shat kan , bajc [email protected] en lezuna wor tenc baneri hamar moma,amen inch ptiwor unena.karelija int-ow kardal principi che ?, uxxaki paxnel problemic chi nshanakum hamarel ajn lucwac, dra hamar hetaqrqirer imanal u gtnel [email protected] | |
![]() |
![]() | #9 |
Грустно... Join Date: 08 2002 Location: Там, где всегда идут дожди Age: 38
![]() |