![]() |
![]() | #3 |
the mochinger Join Date: 02 2002 Location: Paranoid Android, @10:50 Age: 41
Downloads: 2 Uploads: 0
exliberalizm jan, vorpes prot asem, imazi, mi paxaz pylonov ches kara unitner sarqes, tekuz iroq ka moment vor en hancharex txen karox a 2-3 templarin krver mi banakov (verjin hashvov karox a mtqov chanzner command centre trzner ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #4 |
![]() |
![]() | #5 |
Младенец Join Date: 08 2004 Location: Armenia Age: 36
Downloads: 0 Uploads: 0
Aro jan, indz shat zorq petq chi, im 2 hat [email protected] qo 3-in kkzcnen, iharke ete medik-shmudik chka ![]() ![]() P.S. achqis es en 7 xagernel piti qcei forumum, vorum qo [email protected] krvel er ![]() |
![]() |
![]() | #6 |
ara ha, en ory nightmare er, chjoki xi edqan tujl er mer teamy ![]() bajz de asel em, kasem, 3x3 sxal a ape-ape. chishty 1x1 kam 2x2-n a (huntersi vra 4x4-n el vat chi che (namanavand vor movsesn el ka)? ![]() btw, Ando, zer Armsofti peoply ur en? xi chen forumum grum? aj tx liberal demokrat, qo zealotnery du tar upgradenoz, tox mi qich uj havaqen, te che senz inch, marinerneriz chen tarbervum. |
![]() |
![]() | #7 |
Aro baic et inch ahavor xag er - "(p)alar_(z)tim vs (p)vig_(t)dlt_(p)pash.zip", timin hanum ein du mihat zealot el chuggarkecir, isk [email protected] menak pushka u scout er sarqum, mekel mi ban chjoki, [email protected] inchu arachi [email protected] mineral cher havqum???
|
![]() |
![]() | #8 |
txas vor zealot uxarkei, qez tvum er chein hani? kam inz el hety chein hani? terrany ed jamanak heraxosov er xosum, ham el ropener chein 10 vajrkajni chap er ![]() bajz kajf er che? ![]() ![]() vor qez xeloq pahes, 1vs3 xaxer el post kanem ![]() |
![]() |
![]() | #9 |
tga jan eli em asum, et standart taktika ya, du voch mi nor ban ches arel, inchqan uzum es kompi dem xaga, im het 1vs1 shnchel chem togi, verchumel inqt [email protected] kpakes ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #10 |
![]() |
![]() | #12 |
mersi, de lav a vor ches jxtum qez mochely ![]() asa jxtem Juniory replaynery upload kani ![]() |
![]() |
![]() | #13 |
![]() |
![]() | #14 |
PAPA Join Date: 08 2004 Location: Armenia Age: 34
RUBEN naturi chdnes meka hayastan Starcrafti [email protected] menq enq Vigeni [email protected] tesanq, naturi TUJN xaghcogha, ape [email protected] xagh chka es daje vaxca chempionati gam inchan el Andon indz u qez krela, hastat imaci dranic mi 15-16 chap lav enq xaghum ![]() isk du Aro, qo masin vobshe ban chem asum, du menak zorq sarqel gites klavit vra mi hat z knopkin shpilka es dnum kam el mi canr ban u sksum es havayi klik anel LOOOOOOOL ![]() tak shto tenc mi vogevorveq, vor 7 hat komp eq krum, eti hina uje standard taktikaya, inetum [email protected] ka dra ![]() shat taktikat zargacra, et vaxt karogha qeznic xaghcogh dus ga ![]()
__________________ <<<:: taniem .... qqq .... mi 2 santim hiurasirem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #15 | ||
bajz chem jokum iskapes, aj ashxarhi amenatujl xaxazox[ner], ed vonz a vor xosum eq taktikajiz, strategiajiz, bajz makardak bazarzak chuneq... really paradox Quote:
aj tujlik, lavutjun anem, asem, sovori, xaxi skzbiz imast chuni 5 gateway dnel, ete jamanaki kamajakan pahin dranziz 2sn en zealot artadrelu... u heto xosum es. axr xosalu voobshe ban xhunes e. en liberalizmy hly vochinch, qo mot xosalu tex uni (bajz shat chvogevorves, liberalizm jan) ![]() | ||
![]() |
Sponsored Links |