![]() |
![]() | #16 |
the mochinger Join Date: 02 2002 Location: Paranoid Android, @10:50 Age: 41
Downloads: 2 Uploads: 0
es lriv hakarak karziqin em ![]() Ando, ete du chisht durs ekar, ktoxem inz mi hat tvp kres ![]() |
![]() |
![]() | #17 |
Школьник Join Date: 08 2004 Location: Armenia Age: 38
Downloads: 0 Uploads: 0
Avartvec EVER OSL [email protected] III teghi hamar xaghum Reach 3 : 2 Yellow I teghi hamar xaghum Iloveoov 3: 2 S'layer'S'Boxer Yes shat urax em vor [email protected] haxtec [email protected] [email protected] arjeni cher miak [email protected] linelun, [email protected] uni 3 hat chempioni kochum. |
![]() |
![]() | #18 |
Ando pastoren es qez xostazel ei toxnel mi hat tvp kres inz. hajord angam vor xaxanq, tenz el kanem, t.e. es kanem mi hat shat risky operation, vory amen mi decent ran kara kri, u du piti kres. ete krves, apa 1. amot qez u inz(inz el, vortev esqan qez tvp em sovoraznum ![]() ![]() 2. hajord anpajman kkres, qani vor es zlot rush kanem only (dragoon chem sarqi voobshe)
__________________ The flower that blooms in adversity is the most rare and beautiful of all. |
![]() |
![]() | #20 |
iskapes offtopic ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #21 | |
Уже давно не младенец Join Date: 09 2002 Location: Yerevan, Armenia
Downloads: 0 Uploads: 0
![]() ![]() ![]() Isk inch verabervum a [email protected] Ando jan, ete uzum es karam es el toghem indz el mi hat TvT kres... Kam dazhe PvT kkhagham, vor hastat karanas kres... ![]() ![]() ![]() | |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
|
На правах рекламы: | |
![]() | |