![]() |
![]() | #1 |
Бакалавр Join Date: 12 2004 Location: in Yerevan Age: 40
Downloads: 0 Uploads: 0
18-19-amja mi usanog woroshel e amarajin arzakurdnerin mi qich pog vastakel internet clubum. Xelaci, hamov-hotov eritasard e. Ete inet clubnerum inch-wor canot manotner uneq, please ogneq` ognenq es mardun ![]() |
![]() |
![]() | #4 |
Cтихийное бедствие Join Date: 04 2005 Location: В плену у безнадёжности Age: 36
Downloads: 1 Uploads: 0
Canot chunem, bayc mi qani or araj www.port.am -um ei, "amenapahanjvox" gorcy henc ed er, mteq, miguce hetaqrqir ban charvi...
|
![]() |
![]() | #5 |
Shauri: najecinq, bajc chgtanq.... Obelix: es el em karcum wor ed gorcy erazanq chi, bajc yndameny 2 amsov usanog mardy el worteg karog e gorc gtnel? ete kan tarberakner, xndrem..... PS: txa e. |
![]() |
![]() | #6 | |
панаехавший Join Date: 06 2003 Location: форпост Age: 33
![]() Bayc de myus koxmic iroq axjka gorc chi eli.. Offtop. Esor inet klubum mi hat ~10 tarekan poncho erexa er nstac. Nenc qefs tvec, chetki miacnum anjatum er, nenc el duqov er xosum, xoxm er.
__________________ Իսկ ԴՈՒ արդեն վաճառե՞լ ես Հայրենիքդ ռուսներին: My Exchange Rate Monitor | Իմ Արտարժույթի Մոնիտորը | |
![]() |
![]() | #7 |
3 lezu...........? e kgna targmanich kashxati, esor Hajastnum lav targmanich-y misht el gorc unenum e. Es el karcum ei` menak kompi lezun imanaly es gorcin heriq er..... |
![]() |
![]() | #10 | |
панаехавший Join Date: 06 2003 Location: форпост Age: 33
![]() Isk ereq lezu mez mot havaqararn el petq a imana, vacharoxn el, lav a banvornerin der partadir chi, bayc shat cankali a. | |
![]() |
Sponsored Links |