![]() |
![]() | #1 |
Младенец Join Date: 03 2004 Location: Armenia Age: 69
Downloads: 0 Uploads: 0
Hi, Ov karogh e gone motavorapes ognel... VC++-um hayeren [email protected] no problem, bayc henc Menu-n hayeren [email protected] chi stacvum... [email protected] vorteghic petkq e drvi vor menu-um hayeren normal lini??? Thanks naxoroq! |
![]() |
![]() | #3 |
Младенец Join Date: 03 2004 Location: Armenia Age: 69
Downloads: 0 Uploads: 0
Thanks, bajc tenc chi linum! Da @ndhanura poxum, isk inz petka VC++-i mejic poxel u henc menak et mi okoshkaji menu-i [email protected]! Any ideas? |
![]() |
![]() | #4 |
Академик Join Date: 01 2002 Location: Shambala Age: 41
Downloads: 11 Uploads: 0
Du yerevi chhaskacar. Menu Object'(class') chuni Font property(sub) u hetevabar anhnar e poxel inch vor mi cragri inch vor mi menu i Font' Kareli e poxel ndhanur Windows operacion hamakargi Menu i font' vorn el yes grel ei inchpes anel. Yete da qez dzerq chi talis OwnerDraw ara menu i mej u qo uzac baner' nkari... |
![]() |
![]() | #5 |
Грустно... Join Date: 08 2002 Location: Там, где всегда идут дожди Age: 38
Downloads: 2 Uploads: 0
Могу предложить, хотя сам не пробовал, наследовать от CMenu и создавать меню в ручную. В наследуемом классе переехать мето OnDrawItem или как он там. Может так и не выйдет, но попытайтесь. |
![]() |
![]() | #6 | |
Академик Join Date: 01 2002 Location: Shambala Age: 41
Downloads: 11 Uploads: 0
bayc asem vor da kataryal mijoc che Yes arel em mi qani angam. Yete orinak mknaguyn menu i vra uzenas nayev nkarel asenq karmir guyn apa yezrerum kmna mknaguyn' u da ahavor tgex e nayvum. Lav chi ashxatum ed OndrawItem i Poligonneri TexOut i u ... Karch asac porqec sakayn havata aveli harmar e font grel uxxaki vor hayeren qo uzac lini isk angleren eli qo uzac' ui verjana gna... | |
![]() |
Sponsored Links |