![]() |
![]() | #16 |
Дошкольник Join Date: 05 2004 Location: Yerevan Age: 42
Downloads: 0 Uploads: 0
Абсолютно не имел ввиду свой поисковик наблюдение касалось совершенно другого, хотя в поиске армянских сайтов он не на 1% а намного лучше чем сам поиск через гугл, так как над ним проделывается не малая работа.
|
![]() |
![]() | #17 | |
Младенец Join Date: 01 2006 Location: Երևան
Նույն բազայից չի օգտվում? | |
![]() |
![]() | #18 |
Armen erevi te duq texyak cheq te vonca ashxatum google custom [email protected], xorhurd ktam mi hat canotanaq nor mtneq vichabanutyan mej.
|
![]() |
![]() | #20 |
Ընդհանուր առմամբ բավականին տեղյակ եմ google custom search-ի մասին: Ցանկացած դեպքում Ձերը կամ այլ ուրիշ google custom search-ը չի կարող համեմատվել հիմնական որոնող սարքին, անկախ նրանից, թե որ սայթերի շրջանակում են որոնում իրականացնում: |
![]() |
![]() | #22 |
Reputation: 0 | 0 | ![]() Իմ կարծիքով custom search-ի հիմնական նպատակը զուտ գովազդի համար տրաֆիկ ստանալնա: Օրինակ, serach.am, արդյունքներում գովազդ: Համ ինքնա փող աշխատում համ էլ սայթի տերը:
|
![]() |
![]() | #24 |
hacker Join Date: 03 2005 Location: Armenia Age: 40
)))))))))) [email protected] dzez chi morana lavn en eli mer [email protected] ba Google adsense i [email protected] xi cheq drel ? kam aveli lav klini horizontal [email protected] karoga shpotven sxmen imanan menuna ![]() armen-m lriv tochni jogaca ![]() mi hat el harc orekan inchqan ekamuta linum ete mi 10$ chi frrum uremn tufta karaq pageq et [email protected] mi hat davtashenum daxl dneq ))))))) |
![]() |
![]() | #25 |
100 tari chei mtel kargin [email protected] ka google custom search ban TYPO3 -ic el kursi klineq arden ![]() hima karogha arden husht chlineq hackingi tim sarqelu gaghaparic te menq varvr chenq esim inch chenq en komunisneri vaxtva nman eq mtacum ? ete et vi&akna aseq 1 tari heto noric mtnem )))))))))))))) Aport qez el barevner hin "Canotneric" vor hishum em inchqan eq tarapel im [email protected] sirts lcvuma en jamanak eritasard ei chgidei vor vorosh npatakneri hamar goyutyun uni menak .az ? |
![]() |
![]() | #26 | |
Sirtt el tox chlcvi infarkt ka ashxari eresin | |
![]() |
![]() | #27 | |
![]() Aport jan es shat urax em vor moracel es, mi "vat hishoghutyun" qich unes uremn hima inchqanov &isht klini im kogmic noric hishacnel dra masin (skzbum chgidei vor moracel es te che eli chei asi azniv pionerakan ![]() | |
![]() |
![]() | #28 |
Авик Join Date: 07 2002 Location: Yerevan Age: 34
Downloads: 2 Uploads: 0
vayqu.. et gone search crawler sarqeiq [email protected] haykakan ejeropv fruma indexavoruma - ay eti kayf kliner...te che domain arel eq, ira vra ek drel eq "Google Custom Search" u yani poiskovika... nuyn [email protected] kareliya henc googlovel anel.
|
![]() |
![]() | #29 | |
vonc uzes. | |
![]() |
![]() | #30 | |
ՀԱՅ Join Date: 04 2006 Location: INTERNET
![]() ![]() | |
![]() |