![]() |
![]() | #16 |
Kooper Join Date: 05 2002 Location: Hay.am Portal Age: 44
Downloads: 0 Uploads: 0
dolgo ne xotelos' pisat' etogo, no vse zhe reshilsya: To CyberJoe: ideya konechno xoroshaya no: 1 ty sdelaesh sajt na kotorom ne budet nichego novogo i chto uzhe est' vo freenet-e. 2 po povodu download: v Armenii trafik ochen' dorogo stoit. krome togo est' neskol'ko ftp sajtov. no esli vytyanesh, to budet cool. To all Starfish: navernoe u vas u vsex nostal'giya po etomu chatu, on dlya vas legenda i vse takoe. i vy sochtete moi slova koshunstvom, odnako po moemu mneniyi ego vozrozhdat' prosto naprosto ne stoit. Emu na smenu prishel ay-ayspes kotoryj tozhe dostatochno populyaren, a tak vy sozdadite prosto eshe odin web chat (pravda s legendarnym imenem) no ot etogo tol'ko sama legenda postradaet. Krome togo legendarnya populyarnost' etogo chata obuslovlena tem chto on byl EDINSTVENNYM vo freenet-e. I ego legendarnaya populyarnost' ili populyarnost' ay-ayspesa (o svoem molchu, tyt voobshe rypat'sya nechego) prakticheski ne sravnit' s populyarnost'yu IRC kanalov. Naprimer v #armenia na irc.icq.net v srednem sidit okolo 100 userov no ix kolichestvo inogda doxodit do 200. A tam ved' Freenet-a netu ![]() |
![]() |
![]() | #18 |
Профессор Join Date: 01 2002 Location: New York, USA
2 Kooper on byl EDINSTVENNYM Es mi momentov miajn chem hamadzajnvi. Amboxj harcy nranum e (u shat mard da chi haskacel minchev hima), vor starfishy ajdqan hajoxutyun uner, voch te nra hamar vor miakn er (ajn zhamanak el ahagin freenet chater kain), ajl vorovhete STARFISHOV LURJ ZBAXVUM EINQ... Lurj marketing er arvum u pr. Amen mi guyny, designi elementy manramasn qnnarkvum er. Menq stexcel ein voch te script, ajl mtnolort. Isk da shat mec tarberutyun e. Voch mi hajkakan site, ajsorva orov mtnolorti uxxutyamb chi ashxatum... Isk inch verabervum e SF-i veradardzin, naxoroq asem. Ete amen inch stacvi, apa sf-y chi lini ajn hin chaty. U arajin hertin mtnolortn e poxvelu...
__________________ Karen Vrtanesyan, աջակցող ArmenianHouse.org - Armenian Library and Forum. Literary Cafe - Young Armenian writers and poets |
![]() |
![]() | #20 | |||
Kooper Join Date: 05 2002 Location: Hay.am Portal Age: 44
2 Groul. Vse chto pishu IMHO. I zaranee proshu izvinenie u sozdatelej chata za rezkij otzyv. Quote:
Quote:
![]() 2 z0mbie Quote:
![]() | |||
![]() |
![]() | #21 |
Optimist Join Date: 10 2001 Location: Yerevan
Downloads: 6 Uploads: 0
nu Hay.am Chat sam soboy kak to raskrutilsya..po neskolkim prichinam.vo pervix nash chat samiy bistriy poka shto v ArmNete i vo vtorix kak uje skazal Kooper mi vedyom politicu jestokoy Administracii..toest odno ploxoye virajeniye,preduprejdeniye..vtoroye virajeniye, kick ili srazu ban.i eshyo u nas netu nikakix bazarov i obstanovka ne rabiznaya(vrode mtnen sksen mekin kpnel)..poetomu u nas poyavilas za takiye korotkiye sroki popularnost..v Ay-ayspes vabshe netu administracii poetmu tam ochen chastiye bazari..k tomu je v etom chata ochen legko private mojno chitat i lomat etot chat..lish eto otlichayet nas ot Ay-ayspes..lish poetoumu chastiye otklyuchki servera ne ochen silno vliyayut na nashu popularnost..
__________________ http://www.am.am |
![]() |
![]() | #22 |
Волк, просто волк... Join Date: 07 2002 Location: /dev/null Age: 75
Reputation: 0 | 0 | ![]() InternetRelayChat -in voch mi web chat erbeq ir funkcional'nostov chi hasni (nu esli umeesh normal'no polzovatsa, u ete cherez applet chi). Menak [email protected] vor amen inch arji ![]() Armenian Chanels irc.icq.net chanel #armenia irc.dal.net chanel #erevan i dep jamanakin #starfish chanel kar (chem hishum vor servaki vra, u pritom connect er linum FN-ic). Isk himnakan Armenian Web [email protected] (xndrum em web chateri tererin chneghanal) shat vat en ashxatum. Dandagh, anharmar, private-i [email protected] shat vat (kam @ndhanrapes chunen), shat shut lrvum en, kam el down vichakum en. IMHO [email protected] ira hin vichakov aveli lav er qan ayjm goyutyun unecogh web [email protected] (sorry ![]() P.S. chnayats kareli a pod shell talk anel ![]() ![]()
__________________ 00000000h: 41 72 61 6D 20 4D 6B 68 69 74 61 72 79 61 6E; |
![]() |
![]() | #23 |
Профессор Join Date: 01 2002 Location: New York, USA
Txerq. ynganq lriv offtopic ![]() 2 Kooper Es iskakanic urax em, vor duq lurj zbaxvum eq dzer projectneri supportov. Da shat hazvagyut ban e ajsorva orov Armnetum. Chgitem inchqanov e da dzer mot stacvum bayc liqy dzer hamar "balet em anum" ![]() Inch verabervum a SF-i reinkarnaciain, OK, kpordzenq. Kstacvi` lave, che` ancac lini. Um e da xangarum? Kooper konkurenciaic chlini te vaxenum es? ![]() Dranic el lav ban? 2 Wolf Harcy IRC vs Web Chatery chi... ameninch ira texy uni. Hima mard ka gnum a Proshyan xorovac utelu, mard ka tunn a xorovac anum, mard el ka yndhanrapes mis chi utum... ![]() Voobshem pozhivem uvidim. Kuzei avartel VX-i verjers indz asac xosqerov (mi qich dzevapoxac ![]() SF-i arzheqy voch te ajd curtik scriptn e, ajl mtnolorty, vory shat charcharanqov stexcvel er mer u mi qani aktiv chatterneri koxmic (e.g. Gayka, Zombie, ForeverChild, Dolphin, Bizon i mnogie drugie). |
![]() |
Sponsored Links |