![]() |
![]() | #2 |
Guru Apprentice Join Date: 02 2002 Location: /dev/null Age: 44
Downloads: 0 Uploads: 0
Mi qich ushot a bayts patasxanem: es Slackware-i vra em, arden 2 tari, durs galis a. S odnoj ogovorkoj - es Slackware-i vra em vorpes user, admin dostup chunem, u voch-mi serverakan baner chem anum, workstation a, himnakanum fortranov cragrer a frum. Bayts: Double PIII ya u (im karciqov) lav el karoghanum a parallelizing anel erku processori [email protected] (de eto skoree vsego kernel 2.2.19 a ne Slackware). Seychas pereshli na 2.4.18 - poteryalsa zvuk ![]() Installyaciyain tetevaki em masnakcel: lameram ne sovetuju dazhe blizko podxodit k Slackware-ovskomu installu, xotya kazhetsa mozhno default postavit bez osobogo nadriva, prosto on togda kopmilit vse i na diske potom valyajutsa moduli kotorie nikogda ne gruzyatsa, plus v memory lezet 1 meg yadra. po moemu mnogo.
__________________ \/\/h47'5 1n 4 n4m3? 7h47 wh1(h w3 (4|| 4 r053, 8y 4ny 07h3r n4m3 w0u|d 5m3|| 45 5w337... |
![]() |
![]() | #3 |
killa-hilla Join Date: 03 2002 Location: Yaktown
Nu Indz Tvuma es LAMER chem,chnayac es chem INstall anelu!!!!! Mots SERVER-e linelu,u install a anelu Azgayin Joxovi [email protected]!!!Takshto djvar te [email protected] vat ani Install!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #4 |
Дошкольник Join Date: 01 2002 Location: hell
If you learn red hat, you learn red hat, if you learn slackware, you learn linux. ![]() Im mot arden mi qani tari a nuyn linuxna, slack 6, bavakanin hina, kernel 2.2.16. Kompers shat en poxvel bayc linuxs nuyna mnacel, u iranic shat goh em ![]() shat qicha ashxatum). Bayc pti asem vor es urish voch mi linuxi vra chem ashxatel u chem kara hamematem, hamenayn deps es tenc gitem vor bolor eghacneric [email protected] install arvuma henc slackware @. Voobshe etqan vaxenalu ban chi. Isk inch verabervuma azgayin joghovin, es iharke et mardun chem chanachum, bayc indz tvuma eti kap chuni.. ![]() vortegh [email protected] aveli arajnayina qan te [email protected] ![]()
__________________ [x]-=-[ ]-=-[x] |
![]() |
![]() | #5 |
Дошкольник Join Date: 01 2002 Location: hell
If you learn red hat, you learn red hat, if you learn slackware, you learn linux. ![]() Im mot arden mi qani tari a nuyn linuxna, slack 6, bavakanin hina, kernel 2.2.16. Kompers shat en poxvel bayc linuxs nuyna mnacel, u iranic shat goh em ![]() shat qicha ashxatum). Bayc pti asem vor es urish voch mi linuxi vra chem ashxatel u chem kara hamematem, hamenayn deps es tenc gitem vor bolor eghacneric [email protected] install arvuma henc slackware @. Voobshe etqan vaxenalu ban chi. Isk inch verabervuma azgayin joghovin, es iharke et mardun chem chanachum, bayc indz tvuma eti kap chuni.. ![]() vortegh [email protected] aveli arajnayina qan te [email protected] ![]() |
![]() |
![]() | #6 |
![]() |
![]() | #8 |
Младенец Join Date: 09 2002 Location: /root/etc/Internet/City/Yerevan
Linux [email protected] hamarya Free BSD-a a! im mot Mandrake a drats! lsel em vor [email protected] shat djvar a! |
![]() |
![]() | #9 |
![]() |
![]() | #10 | ||
Kooper Join Date: 05 2002 Location: Hay.am Portal Age: 44
Quote:
| ||
![]() |
Sponsored Links |