![]() |
![]() | #1 |
ppz kkz Join Date: 03 2003 Location: at home Age: 36
Downloads: 0 Uploads: 0
Uremn joxovurd jan , senc mi hat harc ... Unem ".txt" file ruserenov , u PHP-ov petqe kardam mijiny. Erb grum em senc mi ban ` PHP Code: PHP Code: Platform - Windows 2000 Server PHP Version 4.2.3 |
![]() |
![]() | #2 |
Дошкольник Join Date: 01 2002 Location: hell
isk im mot et nuyn [email protected] erku dzevov el normal ashxatec Platform - Windows 2000 Workstation PHP Version 4.2.3 mi hat porci et ankap [email protected] stanaluc heto browseri [email protected] poxes .. |
![]() |
![]() | #3 |
Консервативн Join Date: 01 2002 Location: Кавказская Албания
Idz tvum e vor [email protected] "b" falg-i mej e. "b" nshanakuma vor [email protected] spasuma 2-akakan file(binary). Hani b-n u nirmal kashxati IMHO |
![]() |
![]() | #4 |
Reputation: 19 | 4 | ![]() to Dark Abyss of Yerevan che , encoding-i problem chi , vorovhetev hamarya bolorov pordsel em ![]() to VX problemy dra mej el chi , "b" flagy xangaruma miayn ayn depqerum , erb "enter"-i problemner unes , isk es harcum inqy der chi xaxum . im mot [email protected] angeleren nastroykeqa arac , chgitem miguce dranica , arden ban chem haskanum ... |
![]() |
![]() | #5 |
Дошкольник Join Date: 05 2003 Location: Armenia,Yerevan Age: 43
Downloads: 1 Uploads: 0
Увы, и у меня все заработало нормально в обоих случаях. Windows 2000 ; PHP Version 4.1 Может что то с самим рускоязычным текстом? |
![]() |
![]() | #6 |
Da net , s tekstom vsyo normal'no , u menya doma toje vsyo otlichno rabotaet , a na rabote - net . Vobshem ya dumayu shto eto iz za nastroek v Windows , tam nastroen angliyskiy yazik , a ne russkiy ... s armyanskim i s angliskim vsyo normal'no ... , no tol'ko ne s russkim ... |
![]() |
Sponsored Links |