вот . утянул с одного форума, случайно. не-ма-гу
Прогресивний -> Муз-групи
!!! Читайте добре кожен пост! Не маю наміру писати ще раз те саме, бо ви не блокували жоден з моїх основних аргументів.
Шукайте думку.
Питання: скільки книжок ви прочитали за останні півроку? Сумніваюсь, що більше трьох. І з цих трьох одна (або й більше) була П. Коельо (і то в кращому випадку). Прочитав і вже філософ. Не треба й на філософський іти. Зато я майже впевнений, що більшість з вас з захопленням дивилась "Requiem for a Dream" чи там "Kill Bill" - і тепер знову ж таки пишається своєю андеграундністю і не попсовістю. Американські діти. Навіть бути american-like - і це уже не модно.
Рок помер. Попса померла. Рок народився. Попса народилась. Щодня. Щосекунди. Щомитті.
Музика - це дуже інтимна частина людини. Похід за муз. диском я б порівняв з походом за презервативом. Ніби нічого такого, але якась інтимність відчувається. Ви ж коли купили презерватив не випендрюєтесь з ним вюди. Ви його тихенько і з задоволенням використовуєте. І вам від того добре. Ну і вже тим більше ви нікому не показуєте використаний (прослуханий) презерватив (диск). Бо це кусок вас. Ви не дуже хочете, щоб сторонні бачили той ваш кусок. Тільки комусь одному можете таке дозволити. Дуже прошу не реагуйте вже хоч на цей азац - бо це просто собі текст для читання. Не знаю чи має він якесь дійсно змістовне навантаження. Хіба не задоволення просто собі його неспішачи почитати.
Задоволення помітно зменшується, коли ви уже таке десь читали. І тоді вам ото-во все здається немилосердним плагіатом. Так і з музикою. Якщо ви вже таке чули - то задоволення зменшується. А що рок здатен запропонувати? Рок захлиснувся в талановитості. І оце що маємо зараз - це вереск про допомогу. Бо все уже придумано. Все уже сказано. Скільки б префіксів нео- ви б не ставили.
Єдиний вихід з ситуації. Сприймати те що є не серйозно. Слухаєш рок і думаєш собі - хе-хе як це по-рокерськи, що аж верне. І саме від такого сприйняття ще може дійсно вчепити.
Quote:
реагує на критику митець, який ту музику творить, а відповідно й сама музика. Якщо тільки автор не пофігіст, або має свою аудиторію, якої йому вистачає цілком.
|
Митець не має аудиторії. Аудиторія - явище динамічне і не завжди потрібне. Автор кайфує від процесу творення, і йому глибоко в дупі чи буде мати його творіння популярність. (а отже там же він має і аудиторію). Автору тільки б не заважали. Це не пофігізм.
P.S. Санні - це я? Seanny - читається Шоні.
Вот. вот как это пишется правильно

)))