xndrum em inc ogneq komp dzem..
komps virus er @nkel, hard disk@ xpel sharqic hanel er (gishtn asac edpes el chhaskaca inch virus er, mi gamanak trojan kar, bajc te trojanic vinch dgvar te trni...). sax format areci, ban, bajc hima espisi problem ka, vorn arka er naev virus xpac gamanak, asenq vorevice fajl vor gngum em, ev heto c:\recycled papkaji parunakutjun@ najum em voch windowsi migocov (dos, norton, wincomander), ajntex fajler@ ev papkaner@ grvum en DC0, DC1, DC2 ev nman hertakanutjamb.
windowss second edition, nujn problem@ exav naev win95-i tak.
antivirusner@ voch mi ban cujc chen talis, scandisk tarber taratesakner@ nujnpes. "Runtimes disk explorer" cragir@ vor najum e vinchs, vorosh momentner talis e invalid boot sector, ev cragir@ vrodi error uni u pkavum e.
chareci Harddiski manufactureri hard disk test utility, vor@ vrodi amenamanramasn petq e stuger. asec lriv normal e.
partition magici meg, vor porcum e partition table-@ poxelov xapel, moment ajspisi ban exav, celi vinch@ (1.7 GB) mi partition areci, format areci, bajc cujc er talis, vor mi qani mb zbaxvac e... Bad blockner vinch@ chuni.
xorhurd tvecin ogtagorcel Boot/partition repair aka BPR cragir@, sranov vinchs stugeluc heto ajspisi info stacvec
Partition tables - 2
Boot sectors - 3
Fats - 2
cavoq BPR-s demo versia e, ev ira migocov chem karoxanum popoxutjunner anel, es unem BPR 1.63 cragir@, ev BPR 1.86, BPR 1.91-1.93 versianeri crackner@. cavoq voch mek@ chbrnec im cragrin.
inch-vor mek@ karox e xorhurd tal, kam hamapatasxan cragrov ognel.
nerka pahin, Recycled papkai problemic baci amen inch ashxatum karces normal, bajc te ... arden achqs vaxecac txa em..

))))